Last Kiss [One-Shot]


CLICK THE PICTURE TO READ MY ONESHOT
Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Takda apa nak cakap pun. Aku cuma nak promote first fanfic aku dekat korang je. Eheh, first fanfic lah sangat kan? Mana taknya. Dikira first fanfic lah sebab blog fanfic tu cuma ada satu fanfic je. Blog fanfic lama tu mana ada dah. Aku delete dah pun. Kalau nak balik tu memang tak boleh dah. Padan lah muka aku ==

Meh aku review fanfic aku jap eh. Fanfic ini menceritakan perempuan yang meminati lelaki itu dan selalu menghantarkan kepadanya. Tetapi lelaki itu bukan seperti yang disangka-sangka. Jadi apa yang tak disangka-sangka tu? Kalau nak tahu, jomlah baca. Maaflah kalau tak best. Otak baru kena fungsi hari ni. Hohoho. Selamat membaca dan jangan lupa komen eh (:


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment