Happy Birthday Lee Min Hyuk by BTOB


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai semua :D Harapnya semua sihat-sihat sejahtera ya? Tehee. Aku tahu gif tu pening bila pandang lama-lama. Aku sendiri pun pening tengok gif tu tapi aku letak jugak. Apalah aku ni. /slap my face/ Okay, masa birthday Minhyuk baru aku update blogger. Nampak sangat aku ni dah jadi pemalas nak update blogger. 



Okay, tu video khas untuk birthday Lee Min Hyuk. Yeay! Akhirnya menjadi jugak video tu walaupun tak cantik. Mula-mula aku dah putus asa tak nak buat video tu sebab Window Movie Maker tu buat hal. Aku buat video ni guna Window Live Movie Maker. Nampak hancur sebab aku tak reti lagi guna apps tu. Affect dekat gambar tu sepatutnya ada tapi entah kenapa takda pulak. /cry/

Sebagai isteri Minhyuk /muntah pelangi/ Aku nak bagi ucapan dekat Lee Min Hyuk walaupun dia tak tengok blogger dan video aku. /cry again/ Happy Birthday Lee Min Hyuk! /campak hati/ Fighting! I hope BTOB could famous like others K-POP group. But already famous. Hope you happy today little Squirrel! /here love love/


Sekian terima kasih



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 comment:

Nini Hanini said...

hope sngt btob akan terus keluarkn lagu best2..hehe

Arthur said...

Kalau ko pempek link video ko tu kat fancafe mereka , kompom minhyuk tengok . .mcm aku buat kat Aron dulu .. Siap post agi kat Twitter . Tp tu NU'EST la , BTOB aku tak tau lg . XDD