Happy Birthday Kris


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai semua :D Harapnya semua sihat-sihat sejahtera. Hari ni SPM. Sesiapa yang ambil SPM, berusahalah ya. Fighting! Bila dah lepas PMR ni, aku dah takda kerja. Bosan senantiasa. Tak tahu nak buat apa. Tengok movie, online, tengok tv. Haih, aku pun tak tahu yang mana lebih baik. Bila sekolah, bosan. Bila cuti, pun bosan. Alahai, kalau macam ni apa pun tak boleh. -_-


Itu gif BTS. Jung Kook nampak comel di situ. Alololo, I know you love me. /tampar muka sendiri/ Apa kena mengena tajuk tu dengan post aku? Aku pun tak tau. Now a day, aku cuba gembirakan diri sendiri. Cari kawan dekat fb real yang minat K-POP. Yeah, aku macam cuba lari daripada masalah. But yes. It's true. Aku tak tahu apa jadi dekat aku lepasni. Sekarang bolehlah kata aku dah gembira sikit kan. Mungkin lepasni tak lagi.

He don't tell me name. Real name. Why? You don't believe me? Maybe. I'm know who I am. Just ordinary girl. Not pretty. Not cute. Just like to pretend like I can be the best too. Sorry. My english is broken. Sekarang ni aku cuma perlu kuatkan diri sendiri. Lupakan masalah seketika. Aku baru je lepas PMR. So, it's end. He is someone that I love. /conteng muka V/ 

Happy Birthday Kris!


Sekian, terima kasih


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comment: