BTOB be back again


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai semua :D Harapnya semua sihat-sihat belaka. Kepada abang-abang dan kakak-kakak yang ambil SPM tu semoga berjaya ya! SPM nak dekat dah. Jangan main-main lagi. SPM tu yang menentukan masa depan korang semua. Kalau keputusan SPM tak lulus ke ada gagal ke, susahlah nak pergi universiti yang hebat-hebat kan? Berusaha okay? Fighting! ;)


Okay. It's about BTOB comeback. Hoho. Aku dah tau lama tapi memandang laptop rosak hari tu tak bolehlah nak umumkan BTOB comeback. Tapi ni penjelasan biasa-biasa je. Ini lagu-lagu mini album Thriller. Okay here.

1. When I Was Your Man
2. Thriller
3. Why
4. Catch Me
5. Like A Crystal
6. Star

That's all. Lagu yang paling aku suka dalam mini album tu ialah Thriller dan Star. Lagu star tu comel lah >< Apa yang aku dengarlah. Lagu "Why" dicipta oleh Hyunsik dan Dongwoon. Tak pasti. 

Sekian, Terima kasih.



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comment: