BTOB be back again


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai semua :D Harapnya semua sihat-sihat belaka. Kepada abang-abang dan kakak-kakak yang ambil SPM tu semoga berjaya ya! SPM nak dekat dah. Jangan main-main lagi. SPM tu yang menentukan masa depan korang semua. Kalau keputusan SPM tak lulus ke ada gagal ke, susahlah nak pergi universiti yang hebat-hebat kan? Berusaha okay? Fighting! ;)


Okay. It's about BTOB comeback. Hoho. Aku dah tau lama tapi memandang laptop rosak hari tu tak bolehlah nak umumkan BTOB comeback. Tapi ni penjelasan biasa-biasa je. Ini lagu-lagu mini album Thriller. Okay here.

1. When I Was Your Man
2. Thriller
3. Why
4. Catch Me
5. Like A Crystal
6. Star

That's all. Lagu yang paling aku suka dalam mini album tu ialah Thriller dan Star. Lagu star tu comel lah >< Apa yang aku dengarlah. Lagu "Why" dicipta oleh Hyunsik dan Dongwoon. Tak pasti. 

Sekian, Terima kasih.



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

I will active back


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai semua :D Harapnya semua sihat-sihat belaka. Memandangkan aku baru habis PMR, jadi aku nak aktif balik berblogging, berfanfics, berfacebook dan lain-lain lah. Hahaha, banyak sangat aktifnya. Hoho. Terima kasih kepada sesiapa yang mendoakan kejayaan aku untuk PMR. InsyaAllah aku dapat keputusan yang cemerlang. Dalam mimpi mungkin. Muehehe.


Itu cover fanfics untuk fanfics terbaru aku iaitu He My Bias. Watak-watak semestinya EXO kan? Hahaha. Tapi watak utama untuk perempuan cuma nama rekaan semata-mata. Maksud aku, watak tu bukan artis. Faham bukan? Hoho. Okay, aku nak korang tinggalkan komen dekat Synopsis dan Characteristics untuk fanfics baru aku tu. Link boleh cari dekat sidebar blogger aku tu. Kerjasama anda amatlah dihargai :)


Sekian, terima kasih.




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment