Stupid! I love you


CLICK THIS COVER FANFICS TO READ IT :)

Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai semua :D Harapnya semua sihat sejahtera. Semua puasa penuh kan? Ha, jangan tinggal puasa tau. Nanti tak raya! :P Salam Ramadhan kepada Muslim seluruh Malaysia. Aku minta maaf sebab lambat ucap. Faham-faham jelah kenapa aku lambat ucap. Update post blogger pun malas. Hehe. :3


Okay, kembali kepada tajuk utama. Itu fanfics atau oneshot terbaru aku. Bukan lagu One Shot B.A.P tu. You only have one chance. Hahaha. Fanfics ni mengisahkan perempuan nerd yang ingin membeli patung beruang di suatu kedai. Namun telah diambil oleh seorang lelaki. Setelah itu, dia berazam untuk mendapatkan balik patung beruang tersebut. Nak tahu selanjutnya? Sila baca di blogger fanfiction aku. Tekan cover fanfics tu.

Aku dah malas nak update post blogger sebenarnya. Demi untuk promote fanfics ni, aku sanggup post hari ni. Kalau tak, aku akan update bila join giveaway, segmen atau contest je. Hahaha, pemalas aku ni. Hehe, harus terima kenyataan nampaknya. :3 Tapi aku ada satu permintaan. Aku harap aku menang Giveaway topup tu >< Eh, satu lagi. Doakan aku dapat keputusan cemerlang dalam PMR :) 


Sekian, terima kasih



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 comment:

Nisha said...

Jom Join! 28 hadiah menarik! Top refferal akan mndapat Rantai Moustache dan HADIAH PILIHAN SENDIRI! Let's Join! :D http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/07/segmen-simple-giler-by-anis.html