I'm KING Of Followers




こんにちは, 안녕하세요 ,
Assalamualaikum.


Segmen ini dilancarkan oleh AtinVIP sendiri . Dimaklumkan bahawasanya segmen ini sudah pun bermula pada 1 Julai dan berakhir pada 31 Julai 2013 . Tujuan AtinVIP melancarkan segmen ini, bagi memudahkan kita semua beramah mesra bersama blogger-blogger lain yang mungkin kita tidak kenali tetapi ingin membaca kisah/diary kehidupan mereka.



Segmen ini juga dibuat kerana ingin melihat sejauh mana kerajinan kita untuk melawat/blogwalking blogger-blogger lain . Oleh kerana itu , AtinVIP akan menaikkan pangkat anda sebagai " I'm KING Of Followers " kerana anda telah melaksanakan kewajipan anda sebagai blogger.



Jika itu yang anda mahukan menjadi 'KING of follower' . Jom sertai segmen yang AtinVIP lancarkan.





Syarat-syaratnya :



1.  Warganegara Malaysia.

2.  Wajib follow blog AtinVIP , Atiqah , Intan. dan LIKE fanpage di bawah ini : 
     
3.  Buat entry bertajuk Segmen " I'm KING Of Followers "
4.  Copy coding entry yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry.

5.  Tinggalkan URL entry anda ke dalam ruangan komen entry ini.





Pemilihan pemenang dan jenis hadiah: 



1. Melihat jumlah follow blogwalking comment yang paling tertinggi akan memenangi topup RM20

2. Pemenang tempat ke-2 dan 3 akan menangi topup RM10.

3. Manakala tempat ke-4 dan 5 akan menangi topup RM5.

4. 2 pemenang saguhati akan dapat header percuma.

5. 8 pemenang saguhati akan dapat cursor percuma.

6. 5 pemenang saguhati , blognya akan direview.



*Jumlah kesemua pendapatan adalah 20. AtinVIP ingin mencari seramai 20 pemenang bertuah.


#___# Takkan tengok je? Jomlah Join!!!



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

10 comment:

siti ZAHARA said...

salam kenalan
follow blog nana
jemput ke blog saya nanti ye
http://sekuntumbungazara,blogspot.com
time kcih..=)

mis ekin said...

hye..done follow back..good luck

Atin Tory said...

Terima kasih sebab sudi join :D
Sudi2 lah blogwalking

--> Senarai Peserta" I'm KING Of Followers "

Atin ingin mencari Jumlah blogwalking yang paling banyak :D
Mungkin awak? hihi.
Selamat berjuang XD

cadburyhana94 said...

assalamualaikum :)

hye .

dari segmen yang sama .

dah follow awak .

do visit me back .

http://cadburyhana94.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

FathynRzk said...

Dari GA yang sama : ) Done follow u.
http://akudreamgirl.blogspot.com/2013/07/segmen-im-king-of-followers.html

sizziey darliana said...

hai.. hai.. i'm candidates 2 ..
http://darlieyana.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html
jom blogwalking ..:)

♥ iqwa-niera ♥ said...

thanks. done follow back :)

Nisa said...

Dari GA yg sama. Done follow you
http://pwincesstowy.blogspot.com/2013/07/segmen-im-king-of-followers.html

Afiqah Junizan said...

Assalamualaikum :D . Saya datang dari segmen yang sama :) Follow sini XD

http://chocollyheart.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

nur wanda Shuhada said...

done follow . Dari segmen yang sama . Jom follow GA lain2. Goodluck . Sorry panjang sangat senarai GA.
1. http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/mega-giveaway-indahnya-islam-by-nurul.html

2.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/segmen-im-king-of-followers.html

3.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/giveaway-bysaidah-yusuff.html

4.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/ga-ramadhan-by-kanvasdakwat.html

5.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/segmen-2-twitterwalking-blogwalking.html

6.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/de-juin-octobre-giveaway.html

7.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/first-mini-giveaway-by-liyana-jasmi.html

8.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/giveaway-kiyomi-teddy-store-by.html

9.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/segmen-jom-pilih-hadiah-raya.html

10.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-by-nabilamedan.html

11.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/first-giveaway-by-kraf.html

12.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/syawal-giveaway-by-syazlia-fd.html

13.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/lucky-giveaway-by-jaja.html

14.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/i-love-giveaway-by-wwwnisakaycom.html

15.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/lets-join-hikayat-violet-sofia-giveaway.html

16.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/mini-ga-ramadhan-by-dedeq.html

17.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/lets-join-hikayat-violet-sofia-giveaway.html