Bagai pengganti?


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai semua :D Harapnya semua sihat sejahtera. Blogger aku cantik tak? Eh, puji sendiri pulak. "Angkat bakul sendiri". Hehe, macam tulah aku. Yelah, takda siapa nak puji aku. Jadi aku pujilah diri sendiri. Betul tak? Kata orang, tak salah puji diri sendiri. Tapi jangan angkuh sudahlah. 


Kembali kepada tajuk utama, jangan melencong sangat. Kang aku melencong terus. Hehe, apalah nak jadi dengan aku ni. Aku tak nak sebut nama dia. Nanti tak pasal-II dia terjah blogger aku. Habiss. Dia macam pengganti kepada boyfriend aku je. Okay, aku dah mengaku aku ada boyfriend. Tapi, haih. Wahai hati, wahai iman, semoga kau tak terpikat dengan dia. ;A; Dia handsome. Perangai dia menarik. Aduh.

Weee. Seronok bila dapat chat dengan dia. Itulah, rare online sangat. Kang aku terpikat dengan dia, siapa susah? Okay, takda siapa. Tak sangka dia peramah. Sebenarnya dia senior sekolah aku. Form 4. Dia handsome. Muka dia putih-II. Macam cina. Tapi aku tanya dia, dia memang ada mixed cina. Hahaha, kan? Betul apa yang aku fikir. Sudah sudah. Jangan terpikaaaaaaat. /kawal hati. -.-


Sekian, terima kasih.




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comment: