Missing [One Shot]


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai. Sekian lama tak muncul bersama-sama post baru dan fanfics baru. Kini munculnya fanfics baru. Tiba-tiba kan? Hahaha. Aku minta maaf kalau tak follow mana-II blogger lagi. Sila komen di sini jika mahu aku follow balik blogger anda. Aku dah keliru tengok chatbox tu -.-

Sekali lagi aku menjemput korang semua untuk baca fanfics terbaru. Maaf kalau ada typo. Biasalah. Bahasa melayu aku tak berapa bagus. Kalau korang berumur 12 tahun ke bawah atau bawah umur. Mohon jangan baca ya? Aku takut otak anda tak innocent dah. Lmao. Pendek je post ni. Harap maklum. :3

Pyong


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

4 comment:

wisata outbound said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Ieyra Ghani said...

hai awk ditag ^^
http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/2013/05/soalan-cepumas-kepada-mangsa-tag.html

MaeRyuu said...

follow back please :)

Miszyuyu said...

hai sy dtg dr contest .. jom join! http://yuyukstandalone.blogspot.com/2013/06/contest-mereka-tagline-jelitawanis.html