Again I'm Lazy


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai korang ;DD Korang semua sihat ? Kalau sihat , Alhamdulillah . Kalau tak sihat , makan ubat dan berdoalah banyak-II . Lamanya aku tak update blog . Dah bersawang-sawang dah . Post pun tak banyak untuk bulan ni . Tak ke dashyat ? xD Aku malas sebenarnya . Dahlah guna computer . Photoshop , photoscape semua takda . -.- Acano nak edit ? Hadoi . u.u


Okay , kita ke bab seterusnya . Hahaha xD Merapu je aku . Tuisyen membosankan u.u Dulu excited . Tapi sekarang malas doe . Adeh ~ One things , He love me . Yeay yeay ! Lmao . Ignore that . Ignore that . Aku dah malas blogwalking sekarang . Jadi sila sabar menunggu kedatangan saya ke blogger anda . Skema je xD

Pyong


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 comment:

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

EyRrA ZeRrA said...

http://eyrrazerra.blogspot.com/2013/04/segmen-cerita-saya-paling-ohsem-by.html

Mari join segmen yang Eyrra buat ni... Jom menjadi pengarah filem dalam segmen Eyrra ni.. Buat entry yang ringkas n padat jalan ceritanya... Mari mari mencuba... siapa kah cerita yang paling ohsem antara-antara blogger yang join segmen Eyrra ni...