Want exchange links ?

Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai korang :)) Korang semua sihat ? Kalau semua sihat , Alhamdulillah . Kalau tak sihat , silalah makan ubat dan sambil tu berdoalah sekali supaya cepat sihat okay ? good . Haha xD Aku dah makin malas post u.u Kesian post aku baru sikit . Orang lain post dah banyak bulan ni agaknya . Pemalasnya aku . Idea dalam otak pun kosong je . 


Kepada yang exchange links dengan aku jangan buang link aku sesuka hati atau aku pun buat perkara yang sama . Sekarang aku cuma nak penuhkan exchange link tu . Sesiapa nak exchange link silalah inform dekat chatbox aku . Put my "Nara" or "Mrs.LeeMinHyuk okay ? Sesiapa nickname sama dengan aku , aku tak suka . Aku takkan follow back blogger dia dan exchange links dengan dia . Harap maklum . Aku tau aku garang . Hehe . Cepat tau . Aku nak close exchange links tu sebab aku takut aku jarang on blogger ni dan tak update blogger ni . Okay ? Thankyou .

Pyong



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comment: