Followers ke-700 and all the followers


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai korang :DD Korang semua sihat ? Alhamdulillah , kalau sihat . Kalau tak sihat tu makanlah ubat dan sambil tu berdoalah supaya cepat sembuh okay ? ;)) Aku edit sikit-II je blogger ini . Haha . Comel tak ? Lol xD Aku malas nak tukar tema warna dekat blogger ini . Ada sebab aku letak colour purple sampai sekarang . Nanti-II aku ceritakan :3

Aku nak berterima kasih dengan Sabella Mohamad sebab sudi follow blogger ini dan telah menjadi follower ke-700 . Kepada semua follower aku yang lain pun , aku nak ucapkan terima kasih banyak-II sebab sudi follow blogger cikai aku ni . Haha . Tak sangka akan dapat follower banyak gini . Btw , be happy and smile :DD 


Exchange links masih dibuka . Jadi sesiapa ingin exchange links dengan aku sila beritahu di CBOX tu . Aku akan segera letak . Hmm , jangan buang links aku . Pastikan ya ? Nanti aku cek sorang-II -.- Aku nak exchange links sampai 50 bloggers dan lebih dari tu jika boleh . Haha . Tapi tak mungkinlah u.u 

Pyong




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 comment:

sabella mohamad said...

waaa thanks ye dik sebab buat entry ni . kak bella terharuuu di malam hari ni . harhar ;D

btw , kak bella copy ye gambar " sabella mohamad followers ke 700" tu . nak letak belog ! hihi