Maybe I should


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo 

Hai korang :DD Korang semua sihat ? Kalau sihat , Alhamdulillah . Kalau tak sihat , silalah makan ubat dan sambil tu berdoalah sekali supaya cepat sembuh . ;)) Aku dah lama tak update post dekat blogger. Sikitnya post bulan January -.- Nak edit blogger tu lagilah malas . Hahaha . Memanglah followers tak banyak kalau terus macam ni . Haih .


Aku sedih sikit . Aku nak berhenti suka sesiapa pun . Tapi kenapa susah sangat ? Sakit bila confess ditolak . Maybe ada hikmah . Tapi ia sakit . Aku suka seseorang ini . I give him time to think about my confess . But now he don't give answer to me . Jika dia nak tolak confess aku , cakap jelah . Takdalah aku berharap yang dia akan terima confess aku .

Yeah , aku macam tak boleh sabar . Tapi aku tak nak jadi hantu kepada tuannya -.- Ayat apa tu ? LOL xD Maksudnya , aku tak nak jadi syok sendiri . Dia layan aku macam endah tak endah . Walaupun dia layan macam tu , dia bagi aku tersengih sorang-II . Hati aku happylah bila dia layan aku . Cakap dengan aku . Ya , hati ini sangat berharap supaya dia balas confess aku . Tapi aku dah sakitkan hati dia hari ni . Hmm .


Hati aku macam gambar tu . Will you love me too ? :')
Pyong




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Tuisyen Sains


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai korang :DD Korang semua sihat ? Kalau sihat , Alhamdulillah . Kalau tak sihat silalah makan ubat dan sambil tu makanlah ubat okay ? ;)) Aku makin malas nak post ni kenapa -.- Haha . Lepas ni aku nak rajinkan diri update blogger ni . Biar banyak pelawat dekat blogger aku . Muahaha xDD Macamlah betul aku nak buat . Pftt .


Semalam aku tuisyen sains . Perhh ! Ngantuk u.u Lagipun hari Isnin , Selasa dan Rabu aku demam . Aku tetap pergi sekolah dan tuisyen . Budak rajin ni xDD Ahaha . Apehal cikgu tu ajar dalam bahasa melayu je ? u.u Dekat sekolah dahlah guna dwibahasa . Tapi aku lebih faham dalam bahasa inggeris . Aku jawab dalam exam pun bahasa inggeris . Ini bagi jawapan inggeris . Haishh -.- Terpaksa faham dalam bahasa melayu pulak kali ini .


Pyong




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Bad Boy [One Shot]


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai korang :DD Korang semua sihat ? Alhamdulillah jika sihat . Jika tak sihat silalah makan ubat dan sambil tu berdoa sekali supaya cepat sembuh okay ? ;)) LOL . Aku makin malas nak menge-post ni . Takda idea nak post . Tehee ~ Kiranya blogger aku ni bosanlah kan ? Haha . Aku tau blogger aku ni kosong ~ Tiada apa yang menarik . Pftt .


Sila click cover ini jika nak baca One Shot Bad Boy . 
Aku nak terangkan pasal one shot ni . Pelik kan bila ending gitu -.- Memandangkan aku ada pengalaman boyfriend 69 , terciptalah idea ini . Tapi first-II , aku dengar lagu Big Bang - Bad Boy . Jadi terciptalah tajuk tu . Haha . Pelik , aku tau xDD 

Begini , boyfriend ni ada girlfriend . Tapi disebabkan girlfriend dia mementingkan batas-II pergaulan , takdalah semua tu . Boyfriend ini 69 . Faham-II jelah simbol tu . Boyfriend ini pun curang . Pftt -.- Baik korang baca sendiri . Tak sanggup aku nak taip lagi . Ahaks . Memandangkan ada aktiviti yang tak senonoh tu e.e Aku tak sanggup . Jadi aku menjemput anda-II semua untuk membaca . Cerita ini pendek gila weh . Hadoii u.u


Pyong






Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Attention for Exchange Links !


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai korang :DD Korang semua sihat ? Alhamdulillah jika sihat . Jika tak sihat , makanlah ubat dan sambil tu berdoalah sekali supaya cepat sembuh okay ? Aku emosi sikit hari ni . Tak boleh nak hyper lebih . Haha , sorry . Malam ni kena balik kampung ;AAA; Dahlah tak siap kerja sekolah lagi u.u Haih . Takpa-II , nanti aku siapkan .


Ehem . Kenapa ada yang delete links blogger aku ? Kenapa ada delete blogger tanpa beritahu aku ? Kenapa ? Aku baru excited buat blogskin untuk linkies je tapi ini yang jadi bila aku cek sorang-II . Kecewalah jugak . Hmm . Aku dah bagitau dekat cbox sesiapa yang delete linkies aku tu . Sila letak atau aku delete . Sorry , aku garang sikit . Aku kecewa ni . Haha . Ambil perhatian ya jika aku dah bagitau . Haa , ada yang takda tempat exchange links . Hari tu gatal nak exchange links . Tapi sekarang tempat exchange links kau pun takda -.- Badmood dah aku u.u Sekian ,

Pyong



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

New cover fanfics


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai korang :DD Korang semua sihat ? Alhamdulillah jika sihat . Jika tak sihat sila makan ubat ya ? Sambil tu berdoalah sekali supaya cepat sembuh . ;)) Tadi aku ada blogwalking . Aku singgah blogger Nadia . Tak silaplah kan . Blogger dia comel woo . Aku takkan bagi link dekat korang ! xD Haha , kay . Aku dah lupa dan tak sempat nak copy . Pinky *O*


Tu dia cover fanfics aku . Haha . Aku tau tak lawa kan ? Aku dengar tak boleh letak gambar wanita yang tak menutup aurat . Then , aku tukarlah . Sebarkan gambar orang lain pun tak boleh ! Haa xD Comel tak weh ? Aku dengar pun daripada Nana Johari dan post dekat facebook yang diorang share tu . Baru aku tunjuk satu :3 Aku buat tiga cover termasuk yang ini . Nak tengok silalah tekan dekat navigate "FANFICS" . Nananana ~ Aku ingat nak buat oneshot . Tengok keadaanlah . Hmm u.u

Pyong






Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Followers ke-700 and all the followers


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai korang :DD Korang semua sihat ? Alhamdulillah , kalau sihat . Kalau tak sihat tu makanlah ubat dan sambil tu berdoalah supaya cepat sembuh okay ? ;)) Aku edit sikit-II je blogger ini . Haha . Comel tak ? Lol xD Aku malas nak tukar tema warna dekat blogger ini . Ada sebab aku letak colour purple sampai sekarang . Nanti-II aku ceritakan :3

Aku nak berterima kasih dengan Sabella Mohamad sebab sudi follow blogger ini dan telah menjadi follower ke-700 . Kepada semua follower aku yang lain pun , aku nak ucapkan terima kasih banyak-II sebab sudi follow blogger cikai aku ni . Haha . Tak sangka akan dapat follower banyak gini . Btw , be happy and smile :DD 


Exchange links masih dibuka . Jadi sesiapa ingin exchange links dengan aku sila beritahu di CBOX tu . Aku akan segera letak . Hmm , jangan buang links aku . Pastikan ya ? Nanti aku cek sorang-II -.- Aku nak exchange links sampai 50 bloggers dan lebih dari tu jika boleh . Haha . Tapi tak mungkinlah u.u 

Pyong




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Want exchange links ?

Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai korang :)) Korang semua sihat ? Kalau semua sihat , Alhamdulillah . Kalau tak sihat , silalah makan ubat dan sambil tu berdoalah sekali supaya cepat sihat okay ? good . Haha xD Aku dah makin malas post u.u Kesian post aku baru sikit . Orang lain post dah banyak bulan ni agaknya . Pemalasnya aku . Idea dalam otak pun kosong je . 


Kepada yang exchange links dengan aku jangan buang link aku sesuka hati atau aku pun buat perkara yang sama . Sekarang aku cuma nak penuhkan exchange link tu . Sesiapa nak exchange link silalah inform dekat chatbox aku . Put my "Nara" or "Mrs.LeeMinHyuk okay ? Sesiapa nickname sama dengan aku , aku tak suka . Aku takkan follow back blogger dia dan exchange links dengan dia . Harap maklum . Aku tau aku garang . Hehe . Cepat tau . Aku nak close exchange links tu sebab aku takut aku jarang on blogger ni dan tak update blogger ni . Okay ? Thankyou .

Pyong



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Math -.-


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai korang ;)) Korang sihat tak ? Kalau sihat , Alhamdulillah . Kalau tak sihat , makan ubat dan sambil tu berdoalah sekali supaya cepat sembuh :DD Okay , hari tu ada seseorang komen post aku yang nak kembali ke sekolah tu . Haha xD Thankyou for comment okay ? Okay , Aku akan rajinkan diri untuk ke sekolah -.- LOL . Tapi hari yang kutunggu-tunggu ialah hari sukan , ada sukan , ada kokurikulum *O* Haha xD


Tengok kalkulator aku tu -.- habis diconteng xD Haha xD Kay , joke . Gila aku nak buat macam tu . Macam mana aku nak PMR nanti ? :3 Aku tak faham Math . /nangis guling-II/ kenapa math ni susah sangat lol . Haha . Padahal aku yang malas . Kay u.u Bagi tips macam mana nak cepat faham math weh >_< Aku nak dapat A Math dalam PMR . InsyaAllah , :)) Doakan aku tau supaya cemerlang dalam PMR ;))


Pyong




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment