Vote My Post in KBS World :)


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai semua :D Harapnya semua sihat-sihat sejahtera. Okay, kali ni biar aku terus terang. Takda ayat permulaaan atau apa-apalah. Jadi tolong aku eh? Ada fb kan? Tolong vote aku! Kejap je. Tak susah mana pun. ^^ Mula-mula tekan link yang aku tunjuk tu. Click this link first yeah :)



1. Tekan highest ranked dulu. 


2. Tekan benda yang aku petakkan tu. 

Senang je kan? Terima kasih bagi yang mana-mana vote aku tu. Tolong promote sekali eh? Terima kasih sekali lagi. Jasa anda akan dikenang. XD /lap hingus/ 


Sekian Terima Kasih


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Happy Birthday Lee Min Hyuk by BTOB


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai semua :D Harapnya semua sihat-sihat sejahtera ya? Tehee. Aku tahu gif tu pening bila pandang lama-lama. Aku sendiri pun pening tengok gif tu tapi aku letak jugak. Apalah aku ni. /slap my face/ Okay, masa birthday Minhyuk baru aku update blogger. Nampak sangat aku ni dah jadi pemalas nak update blogger. 



Okay, tu video khas untuk birthday Lee Min Hyuk. Yeay! Akhirnya menjadi jugak video tu walaupun tak cantik. Mula-mula aku dah putus asa tak nak buat video tu sebab Window Movie Maker tu buat hal. Aku buat video ni guna Window Live Movie Maker. Nampak hancur sebab aku tak reti lagi guna apps tu. Affect dekat gambar tu sepatutnya ada tapi entah kenapa takda pulak. /cry/

Sebagai isteri Minhyuk /muntah pelangi/ Aku nak bagi ucapan dekat Lee Min Hyuk walaupun dia tak tengok blogger dan video aku. /cry again/ Happy Birthday Lee Min Hyuk! /campak hati/ Fighting! I hope BTOB could famous like others K-POP group. But already famous. Hope you happy today little Squirrel! /here love love/


Sekian terima kasih



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Happy Birthday Kris


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai semua :D Harapnya semua sihat-sihat sejahtera. Hari ni SPM. Sesiapa yang ambil SPM, berusahalah ya. Fighting! Bila dah lepas PMR ni, aku dah takda kerja. Bosan senantiasa. Tak tahu nak buat apa. Tengok movie, online, tengok tv. Haih, aku pun tak tahu yang mana lebih baik. Bila sekolah, bosan. Bila cuti, pun bosan. Alahai, kalau macam ni apa pun tak boleh. -_-


Itu gif BTS. Jung Kook nampak comel di situ. Alololo, I know you love me. /tampar muka sendiri/ Apa kena mengena tajuk tu dengan post aku? Aku pun tak tau. Now a day, aku cuba gembirakan diri sendiri. Cari kawan dekat fb real yang minat K-POP. Yeah, aku macam cuba lari daripada masalah. But yes. It's true. Aku tak tahu apa jadi dekat aku lepasni. Sekarang bolehlah kata aku dah gembira sikit kan. Mungkin lepasni tak lagi.

He don't tell me name. Real name. Why? You don't believe me? Maybe. I'm know who I am. Just ordinary girl. Not pretty. Not cute. Just like to pretend like I can be the best too. Sorry. My english is broken. Sekarang ni aku cuma perlu kuatkan diri sendiri. Lupakan masalah seketika. Aku baru je lepas PMR. So, it's end. He is someone that I love. /conteng muka V/ 

Happy Birthday Kris!


Sekian, terima kasih


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

I'm join Seounmul


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai semua :D Harapnya semua sihat-sihat sejahtera. Minggu depan SPM ya? Buat yang terbaik eh! I will support SPM's candidates from back. Don't worried. Don't scared. You can do it! ^^ Yakin pada diri sendiri. /throw hearts/ 


Berbalik kepada tajuk utama. Ewah, skemanya aku. Lailailai~ Aku memang skema. /main skateboard Zelo/ Okay. Aku join Seonmul. Sesiapa nak join tu boleh tekan banner dekat sidebar aku. Excited aku bila tengok blogspot dia. Hoho. Seonmul ni hanya kpoppers sahaja boleh join. Aku dah bagitau awal-awal eh. Yang bukan kpoppers jangan gatal tangan nak join Seonmul. /lempar tembikai/

Aku dah lama tak spazzing. Padahal spazzing terlebih dah. Oh yeah. Kalau aku nak rampas L boleh tak? XD Okay no. Aku dah minat L lama dah. Tapi aku tinggalkan L kerana terpikat dengan gaya Lee Min Hyuk. Oh, Lee Min Hyuk kejam. /sumbat kimchi/ Apa aku merapu ni? Sekarang kerja aku tonton Sesame Player. Lepas habis Sesame Player ni aku nak layan Running Man pulak. Aku tengok sikit ja hari tu. Lololol. 


Sekian, terima kasih




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

First Giveaway by Atiqah Jaidin and Arrien Amani

CLICK BANNER UNTUK JOIN

First giveaway yang dianjurkan oleh Atiqah Jaidin dan Arrien Amani yang menawarkan hadiah-hadiah menarik menanti anda. Kami mencari seramai 68 orang pemenang. Pemilihan pemenang berdasarkan Top referral dan Random.org. Jadi, mari meriahkan GA pertama kami ini. { senarai hadiah }


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

BTOB be back again


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai semua :D Harapnya semua sihat-sihat belaka. Kepada abang-abang dan kakak-kakak yang ambil SPM tu semoga berjaya ya! SPM nak dekat dah. Jangan main-main lagi. SPM tu yang menentukan masa depan korang semua. Kalau keputusan SPM tak lulus ke ada gagal ke, susahlah nak pergi universiti yang hebat-hebat kan? Berusaha okay? Fighting! ;)


Okay. It's about BTOB comeback. Hoho. Aku dah tau lama tapi memandang laptop rosak hari tu tak bolehlah nak umumkan BTOB comeback. Tapi ni penjelasan biasa-biasa je. Ini lagu-lagu mini album Thriller. Okay here.

1. When I Was Your Man
2. Thriller
3. Why
4. Catch Me
5. Like A Crystal
6. Star

That's all. Lagu yang paling aku suka dalam mini album tu ialah Thriller dan Star. Lagu star tu comel lah >< Apa yang aku dengarlah. Lagu "Why" dicipta oleh Hyunsik dan Dongwoon. Tak pasti. 

Sekian, Terima kasih.



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

I will active back


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai semua :D Harapnya semua sihat-sihat belaka. Memandangkan aku baru habis PMR, jadi aku nak aktif balik berblogging, berfanfics, berfacebook dan lain-lain lah. Hahaha, banyak sangat aktifnya. Hoho. Terima kasih kepada sesiapa yang mendoakan kejayaan aku untuk PMR. InsyaAllah aku dapat keputusan yang cemerlang. Dalam mimpi mungkin. Muehehe.


Itu cover fanfics untuk fanfics terbaru aku iaitu He My Bias. Watak-watak semestinya EXO kan? Hahaha. Tapi watak utama untuk perempuan cuma nama rekaan semata-mata. Maksud aku, watak tu bukan artis. Faham bukan? Hoho. Okay, aku nak korang tinggalkan komen dekat Synopsis dan Characteristics untuk fanfics baru aku tu. Link boleh cari dekat sidebar blogger aku tu. Kerjasama anda amatlah dihargai :)


Sekian, terima kasih.




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 October 2013


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai semua :D Harapnya semua sihat-sihat belaka ya? Kalau tak sihat tu pergi makan ubat cepat. Hahaha, sekali tu berdoalah sekali. Lagi-lagi untuk calon PMR. Calon PMR diminta menjaga kesihatan okay? Jangan terasa stress pulak. Tak elok untuk kesihatan. Hoho. Tenangkan minda anda dan study lah dengan santai.


Tarikh 2 October 2013. Tarikh aku untuk menduduki PMR. Terasa pulak ketakutannya. Mana taknya baca buku pun macam tak baca. Memanglah aku mengharapkan PMR ni cepat habis. Tapi dalam masa yang sama, aku terasa "apakah aku boleh mendapat keputusan yang cemerlang?" "apakah aku boleh mencapat target yang abah aku harapkan?" "aku boleh buat cikgu bangga dengan pencapaian aku tak?" Hahaha, semua tu selalu berulang-ulang dalam otak aku.

Tengok ah ni. Sempat lagi online. Kepada warga blogger, doakan aku dipermudahkan menjawab soalan PMR dan mendapat keputusan cemerlang seperti apa yang diharapkan abah, mak dan cikgu-cikgu. Sorry kalau aku ada tak follow back blogger korang lagi. Aku tak sempat nak follow back sebab sibuk sikit. Lepas PMR ni, aku blogwalking dan follow back blogger korang lagi okay? :D Jangan marahh.


Sekian, terima kasih.




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Esok Raya


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai semua :D Harapnya semua sihat sejahtera sahaja. Hari ni adalah hari terakhir kita berpuasa. Mesti sedih kan sebab bulan ramadhan akan meninggalkan kita? Semalam dah hari terakhir kita melakukan ibadah solat terawih, Hmm. :')


Memandangkan esok hari raya, aku nak ucapkan kepada semua pengguna blogger atau sesiapa sahaja yang menjejak kaki ke blogger ini, Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin. Aku minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki kalau aku ada buat salah dekat korang semua :) Mohon maafkan eh? Terima kasih. ;u;

Kepada yang balik kampung hari ni, jaga diri baik-baik eh? Jangan main mercun tau. Bahayaaaaaa x) Nanti beraya dekat hospital pulaa. Dengarlah cakap orang tua-tua ni. Cewah, macamlah aku tua. Lololol. Kepada yang dah berada di kampung, jangan lupa bagi duit raya dekat aku. Muehehe. Budak lagi ni :3


Sekian, Terima Kasih



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Stupid! I love you


CLICK THIS COVER FANFICS TO READ IT :)

Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai semua :D Harapnya semua sihat sejahtera. Semua puasa penuh kan? Ha, jangan tinggal puasa tau. Nanti tak raya! :P Salam Ramadhan kepada Muslim seluruh Malaysia. Aku minta maaf sebab lambat ucap. Faham-faham jelah kenapa aku lambat ucap. Update post blogger pun malas. Hehe. :3


Okay, kembali kepada tajuk utama. Itu fanfics atau oneshot terbaru aku. Bukan lagu One Shot B.A.P tu. You only have one chance. Hahaha. Fanfics ni mengisahkan perempuan nerd yang ingin membeli patung beruang di suatu kedai. Namun telah diambil oleh seorang lelaki. Setelah itu, dia berazam untuk mendapatkan balik patung beruang tersebut. Nak tahu selanjutnya? Sila baca di blogger fanfiction aku. Tekan cover fanfics tu.

Aku dah malas nak update post blogger sebenarnya. Demi untuk promote fanfics ni, aku sanggup post hari ni. Kalau tak, aku akan update bila join giveaway, segmen atau contest je. Hahaha, pemalas aku ni. Hehe, harus terima kenyataan nampaknya. :3 Tapi aku ada satu permintaan. Aku harap aku menang Giveaway topup tu >< Eh, satu lagi. Doakan aku dapat keputusan cemerlang dalam PMR :) 


Sekian, terima kasih



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Giveaway Topup Ramadhan fyapelangi.com


KLIK BANNER DAN SIAP. 
HANYA UNTUK 7 HARI !

JOM JOIN BERAMAI - RAMAI !



Hadis riwayat al-Bukhari dan Muslim, yang maknanya :

" Apabila datangnya Ramadhan nescaya dibuka pintu-pintu syurga, ditutup pintu-pintu neraka dan diikat syaitan-syaitan ".


Salam Ramadhan Kareem :)




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

I'm KING Of Followers




こんにちは, 안녕하세요 ,
Assalamualaikum.


Segmen ini dilancarkan oleh AtinVIP sendiri . Dimaklumkan bahawasanya segmen ini sudah pun bermula pada 1 Julai dan berakhir pada 31 Julai 2013 . Tujuan AtinVIP melancarkan segmen ini, bagi memudahkan kita semua beramah mesra bersama blogger-blogger lain yang mungkin kita tidak kenali tetapi ingin membaca kisah/diary kehidupan mereka.



Segmen ini juga dibuat kerana ingin melihat sejauh mana kerajinan kita untuk melawat/blogwalking blogger-blogger lain . Oleh kerana itu , AtinVIP akan menaikkan pangkat anda sebagai " I'm KING Of Followers " kerana anda telah melaksanakan kewajipan anda sebagai blogger.



Jika itu yang anda mahukan menjadi 'KING of follower' . Jom sertai segmen yang AtinVIP lancarkan.





Syarat-syaratnya :



1.  Warganegara Malaysia.

2.  Wajib follow blog AtinVIP , Atiqah , Intan. dan LIKE fanpage di bawah ini : 
     
3.  Buat entry bertajuk Segmen " I'm KING Of Followers "
4.  Copy coding entry yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry.

5.  Tinggalkan URL entry anda ke dalam ruangan komen entry ini.





Pemilihan pemenang dan jenis hadiah: 



1. Melihat jumlah follow blogwalking comment yang paling tertinggi akan memenangi topup RM20

2. Pemenang tempat ke-2 dan 3 akan menangi topup RM10.

3. Manakala tempat ke-4 dan 5 akan menangi topup RM5.

4. 2 pemenang saguhati akan dapat header percuma.

5. 8 pemenang saguhati akan dapat cursor percuma.

6. 5 pemenang saguhati , blognya akan direview.



*Jumlah kesemua pendapatan adalah 20. AtinVIP ingin mencari seramai 20 pemenang bertuah.


#___# Takkan tengok je? Jomlah Join!!!



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Mini Giveaway by DiyanaHani


Click this banner to join this Giveaway
Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai semua :D Jom join Giveaway ni. Tak rugi. Banyak hadiah. Mini Giveaway by DiyanaHani di adakan bersempena dengan bulan Ramadhan yang akan tiba tak lama lagi. Selain itu, akan merapatkan lagi hubungan antara blogger disamping memberi penghargaan kepada rakan-rakan blogger yang sentiasa menyokong dan memberi tunjuk ajar dalam berblogging. 

Senarai hadiah
-Moustache watch~1
-Perfume~2
-Keychain~3
-Spectacle~1
-Full Edited~1
-Banner GIF~2
-Header~3
-RM5~10
-Hadiah misteri~3
-Brooch+Pin Shawl~3
-Keychain Hp+Klip Rambut-2

Bakal Pemenang
Top Referral(1) dan Random.org  

Apa tunggu lagi!! Jom KLIK dan JOIN ramai-ramai. :)



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Remember PMR!


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai semua :D Harapnya semua sihat sejahtera. Kepada semua para blogger, teruskan melawat blogger aku ya? Thanks. :3 Btw, tolong ya. Kepada blogger yang pakai blogskin tu, kalau takda follower gadget yang macam aku tu, jangan mintak aku follow. Aku dah tak boleh follow. Limit. Harap Maklum. Aku mintak maaf sangat-sangat. Benda ini berlaku tanpa aku jangka. -________- 


Ingatlah wahai manusia, saya ini calon PMR yang terakhir. Okay, merapu. Aku yang patut ingat yang aku ni calon PMR yang terakhir. Tengoklah study pun malas. Haih, apalah nak jadi dengan aku ni? Nasib baik cikgu tambah markah untuk Mathematics. Kalau taaaak, habislah akuuuu. Tengoklah, bila dia tanya soalan science, aku tak tahu. Muahaha, mana taknya, tak study pun. *sengih*

Mengikut apa yang dia kata, Form 4 macam susah je. Essay kena 350. Apa pulak yang aku nak merapu dalam essay tu? Lepastu chapter circle ada sambungan dia yang dinamakan Radion. Aku dahlah lemah dekat circle. Math memang aku lemah. Selalu gagal. Inilah cikgu. Cikgu ajar tak masuk masa form 1. Memang seterusnya akan blur lah aku. Tolong aku weh. Ajar Math. Ajar Science. Ajar semuanya. Aku tak pandaiiiiiiiii. ><


Sekian, terima kasih




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

How to finishing this problem?


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai semua :D Harapnya semua sihat sejahtera. Aku pun sihat-II aja. Hehe. Sekarang aku tak mula lagi tengok K-Drama. Satgi mulalah gelabah tak tentu pasal. Bilalah aku boleh habiskan episod dia pun tak tahu. Aku tengok K-Drama yang bertajuk "Princess Hours". Bestlah jugak. Tapi bila masuk bab istana tu, bosanlah. Hoho.


Berdasarkan tajuk di atas, bagaimana aku nak selesaikan masalah yang satu ni. Pertama, jauhkan diri daripada lelaki? Kedua, teruskan berdoa dan elakkan bertemu lelaki yang disukai? Eh, macam sama dengan yang satu pun. Teruskan. Ketiga, tenangkan fikiran. Err. Keempat, tidak berhubung dengan lelaki yang disukai. Apa punya idea lah ni. Hahaha. Kelima, menjadi manusia yang dingin. Seterusnya, tidak aku ketahui.

Menurut idea di atas, apa patut aku buat? Hahaha, semua idea tak boleh dipakai. Kerana semua idea tu mengarut belaka. Aku pun mengarut belaka. Huh, whatta. Masalah aku ialah manusia yang mudah jatuh cinta. Kata orang, bila dikecewakan, hati akan keras serta merta untuk menerima lelaki lain dalam hidup. Tapi aku, mudah jatuh cinta dan hati aku lembut. Apabila dikecewakan pun, hati aku tetap begini. Alahai, susahnya -_____-


Sekian, terima kasih




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Busy maybe?


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai semua :D Harapnya semua sihat sejahtera. Kepada blogger-II, teruskan melawat blogger aku. *sengih* Hahaha. Aku ni PMR, buatlah cara PMR. Ini tak, buat cara free everytime. Understand? Ouh, i don't care. Being rude sometime. Lol. Homework takda hari ni. Okay, happy sikit. Tapi bosan jelah. Malam ni mana boleh baca novel -____- Ayo.


Kembali kepada tajuk asal. Korang tak baca pun takpa. Rahsia aku pun selamat. Yeah, aku keliru dengan perasaan. Siapa yang patut aku suka? Siapa sebenarnya jodoh aku? Aku mohon sangat-II, jauhkan dia kalau dia bukan jodoh aku. Aish, aku takut jatuh cinta. Tapi aku jatuh cinta jugak. What's going on to me? This bad things. Ugh.

Sorang-II buat perangai dengan aku. Buat aku kecewa. Tapi..kawan aku suka dia. Aku benci dia. Sebab? Dia banyak persamaan dengan aku. Aku tak nak jatuh cinta dekat dia pulak. Nanti masalah lain pulak yang datang. Sudahlah nak PMR. Tunggu jelah siapa yang meminang aku nanti. *sengih* Gatal aku ni. Ayoyo. Hahaha.


Sekian, terima kasih






Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Bagai pengganti?


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai semua :D Harapnya semua sihat sejahtera. Blogger aku cantik tak? Eh, puji sendiri pulak. "Angkat bakul sendiri". Hehe, macam tulah aku. Yelah, takda siapa nak puji aku. Jadi aku pujilah diri sendiri. Betul tak? Kata orang, tak salah puji diri sendiri. Tapi jangan angkuh sudahlah. 


Kembali kepada tajuk utama, jangan melencong sangat. Kang aku melencong terus. Hehe, apalah nak jadi dengan aku ni. Aku tak nak sebut nama dia. Nanti tak pasal-II dia terjah blogger aku. Habiss. Dia macam pengganti kepada boyfriend aku je. Okay, aku dah mengaku aku ada boyfriend. Tapi, haih. Wahai hati, wahai iman, semoga kau tak terpikat dengan dia. ;A; Dia handsome. Perangai dia menarik. Aduh.

Weee. Seronok bila dapat chat dengan dia. Itulah, rare online sangat. Kang aku terpikat dengan dia, siapa susah? Okay, takda siapa. Tak sangka dia peramah. Sebenarnya dia senior sekolah aku. Form 4. Dia handsome. Muka dia putih-II. Macam cina. Tapi aku tanya dia, dia memang ada mixed cina. Hahaha, kan? Betul apa yang aku fikir. Sudah sudah. Jangan terpikaaaaaaat. /kawal hati. -.-


Sekian, terima kasih.




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Kenapa aku tegur dia?


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai semua :D Harap semua sihat sejahtera. Maklumlah sekarang jerebu, mungkin ramai yang demam kan? Apa-II pun, semoga cepat sembuh bagi yang tak sihat tu. Okay, ini kali ke berapa aku post eh? Hahaha, baru sikit. Kata je nak aktif. Apalah nak jadi dengan aku ni kan? Hoho. #teruk :3


Berbalik kepada tajuk aku tu, korang faham tak? Mesti tak kan? Hmm. Maksud aku, "Kenapa aku tegur dia?". Kenapa aku tegur orang yang aku suka dekat sekolah dalam facebook? Fuh, malu sangat-II. Kenapaaa? Terasa nak delete balik conversation tadi. Apalah dia anggap dekat aku? Penyibuk? Aduh. Ini kerja gila. Okay, aku mesti ingatkan diri balik. Aku bukan single dah. Pleaseeee. -_____- Nak gilalah ni. Huh.

Okay, stop. Aku nak spazzing gila-II ni. Aku dapat beli novel baru! Akhirnyaaaa, minat aku yang satu ni tercapai. Tajuk novel ni "Suami Aku Ustaz". Novel ni memang bestlah. Hahaha, baca pun tak habis lagi. :3 Aku dengarlah, orang kata novel ni best. Aku baca separuh baru. Bolehlah. Bestlaaaah. Kalau suami aku ustaz? *bayangkan* Okay, never. Tapi perangai ustaz tu sama macam dia. Haih. u.u Lupakan lupakan.


Sekian, terima kasih.




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

First Blogskin by Me



Rate it okay? Hahaha. Sekian, terima kasih.


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Segmen: Mari Tambah Kenalan Blogger By Mr.K


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai semua :D Hahaha, lambatnya aku join segmen ni u.u Okay, takpa. Kepada sesiapa yang nak join, tekan banner tu. Nanti akan keluarlah tuan punya blogger yang buat segmen ni. Faham kan? Syarat segmen ni pun senang. Jom ramai-II join. Masih ada masa lagi. Tarikh tamat segmen ni 30 June 2013. Masih ada 3 hari lagi. :)


Followers terkini ialah 763
Okay, Done. Hahaha, senang je. 

Sekian, terima kasih. 





Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Ayumi Hayashi Trauma


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai Semua :D Semua sihat? Hahaha. Aku sihat saja deh. Makluman tuan dan puan, saya mahu aktif kembali dalam bidang blogger. Ada pulak bidang blogger? xD Okay, aku mungkin akan masuk apa contest atau apa-II jelah. Lol. Janji aku nak aktif balik. Tapi untuk seketika je sebab aku PMR Candidates. Nak dekat PMR aku nak rare online. Mungkin. Okay, tak pasti. Hahaha, memandangkan aku kaki online memang tak jangka.



Kyou no ureshikatta kao 
Kyou no kanashikatta kao 
Kinou yowakatta jibun to 
Ashita kitto tsuyoi jibun to

Anata nara dare ni miseteru 
Watashi nara dare ni misereba ii

Jikan nante mono wa totemo 
Toki toshite zankoku de 
Demo sono zankoku sayue ni 
Ima ga tsukurarete

Hito wo motome yamanai no wa 
Isshun no kaihou ga 
Yagate otozureru kyoufu ni 
Masatte iru kara

Ashimoto de yurete iru hana ni sae 
Kizukanai mama de 
Toori sugite kita watashi wa kagami ni 
Mukaenaku natte iru

ayumihamasaki.jpg
Kyou no ureshikatta kao 
Kyou no kanashikatta kao 

Kinou iyasareta kizu to 
Kyou fukaku hiraita kizu wo

Anata nara dare ni miseteru 
Watashi nara dare ni misereba ii

Ataerareta jibun dake no 
Shouki to kyouki ga atte 
Sono dochira mo hitei sezu ni 
Sonzai suru nara

Muda na mono afurete shimatta mono 
Yaku tatanai mono mo 
Mayowazu ni erabu yo sou watashi ga 
Watashi de aru tameni ne

Shiawase no kijun wa itsumo 
Jibun no mono sashi de 
Kimete kita kara

Kyou no ureshikatta kao 
Kyou no kanashikatta kao 
Kinou iyasareta kizu ga 
Kyou hiraki dashita toshitemo

Anata nara dare ni misereru 
Watashi nara ano hito ni misetai

Itu lirik video tu. Ayumi Hamasaki - Para Para (Trauma). Lain mungkin. Aku search google Ayumi Hamasaki Trauma je. Hahaha. Tapi lagu ni memang best. Dance dia *^* Aku menari ni dekat kem lah. Kalau tak sampai bila tak tahu lagu ni, menari ni. Okay, apa-II pun memang best. Daebak! :3


Sekian, Terima Kasih. xD




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Be back again


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai semua :) I'm be back again to active in blogger world. Yeah, happy sangat-II sebab dapat berblogger dengan aman. Hahaha, ada maksud lain tu. Sebenarnya, aku dah dapat download Photoshop CS3 yang hilang dipadam oleh pembaiki netbook. Aku memang suka merosakkan netbook ni. Dapat je, aku download. Dahlah banyak -_______-


Aku ada buat fanfics baru. Tapi masih dalam edited. Maksudnya tengah baiki apa yang patut dan tak patutlah. Faham? Peh, aku memang tak pandai nak terangkan. Sebab tu blogger tutorial pun aku padam habis. Mana taknya, malas gila nak buat. Nak tambah menambah. Sedangkan blogger ni pun dah berterabur habis. Lol. Maaf. Aku bukan kedekut ilmu. Tapi tak reti acano nak ajar. Kerja copy paste je. -______- :3 

Aku memang suka membebel. Hehe, sabar jelah okay? Nama pun perempuan. Tapi kadang-II aku tak membebel. Sebab apa? Sebab tak larat nak cakap. Aku pendiam sebenarnya. Tapi bila dengan kawan baik aku, suka sangat bercakap. Duduk dengan family aku, lagi-II dengan adik aku, suka sangat marah dia. xD Bengong kan? Pft. Penat menaip e.o 





Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment