Berat Blogger


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai warga blogger , pelawat blogger dan warga Malaysia :DD Korang semua sihat ? Alhamdulillah , kalau sihat . Kalau tak sihat makanlah ubat dan sambil tu berdoalah sekali supaya cepat sembuh . Aku makin malas nak update post dekat sini u.u Idea nak post pun berkurangan ;AAA; Hmm u.u


Aku tak tau Abah aku serius nak potong streamyx ke tak . Aku tak pasti dah hiatus facebook ke belum . Rindu dekat Ahli MKR . Kawan-II dekat MKR . Diorang sporting . Walaupun kadang-II aku kena ignore . Rinduilah aku u.u Hehe xD Danney u.u Dia hiatus sebelum aku . Takpalah , kalau itu keputusan kau . Aku tetap rindukan kau u.u

BERAT BLOGGER NARA 


Alhamdulillah berat blogger aku takda berat 100 , 200 lebih . Cepatlah loading orang nak masuk blogger . Tapi aku nampak macam berat je pun -.- Berat kan ? Aku tau LOL -.- Beratnya blogger aku xD Pelawat blogger , kalau loading lembab bagitau aku tau . Haha xD 

Pyong



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 comment:

Suue said...

Assalamualaikum. Come join me!

nak hadiah meletop?

http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/meletop-end-year-giveaway-by-panda-comel.html

http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/exclusive-giveaway-by-double-a.html

http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

Oh yea, 1 more. Ada rasa nak mengarang cerita tak? Maghi,maghi. Pakat ramairamai kito berseni!

http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/contest-love-story.html

Jom! Hadiah menanti! Ada rezeki, InsyaAllah. Taknak join pon, sudi-sudilah menjengah ye. Jangan marah, sue promote kat sini :DD