Tomorrow must go to school


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai korang semua :DD Korang semua sihat tak ? Kalau sihat , Alhamdulillah . Kalau tak sihat , pergilah makan ubat dan berdoalah sekali supaya cepat sembuh . Kenapa aku makin malas update blogger ni ? u.u Tengok , post paling sikit dalam banyak-II bulan . Idea nak post ni pun takda . Huh -.- Apa-II jelah .


Esok aku dah kena pergi sekolah ! ;AAAA; Why ? u.u Aku malas sangat nak pergi sekolah . Tapi lusa cuti . Hee xD Ahad pergi sekolah . Isnin dan Selasa cuti :3 Woww , kay . Sikit je pun cuti balik u.u ;AAA; Tahun depan PMR . Tahun depan aku 15 tahun . Pasti banyak dugaan kan ? Mak , Abah , Kakak dan Adik aku berharap sangat aku berjaya dalam PMR . Aku pun berharap yang aku akan berjaya . Tahun ni aku tak nak failed ! Aku tak nak e.e 


Bila masa aku peminat Rilakkuma ? xD Haha . Takpalah . Rilakkuma comel apa . :DD Aku ingat kalau sekolah ni mesti aku kena hiatus u.u Kesian suamiku Helios . Muahaha xD Bila masa aku ada suami ? -.- Kesian dekat boyfriend aku ni haa . Kalau aku tak dapat on kesian dia . Pasti dia akan merindui aku :3 Padahal aku yang akan merindui dia nanti . Dia tu aku tak pasti . Hehe . Gatal je kerja aku . Ingat sekolah ! Ingat PMR ! u.u 

Pyong



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

I'm taken by someone but ...


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai manusia-II sekalian ! :DD Haha xD Korang semua sihat tak ? /jerit/ Alhamdulillah , kalau sihat . Kalau tak sihat , makanlah ubat . Sambil tu berdoalah sekali okay ? Blogger aku nampak tak garanglah bila aku edit jadi ungu lembut . Dulu garang je blogger aku xD Hehe . Okay kan blogger aku ? ;))


Aku dah couple dengan someone . Mula-II couple , aku tak suka dia lagi . Aku cuma try je u.u Tapi sekarang aku dah suka dia . Aku dah jatuh cinta dekat dia :') Tapi ada seseorang menyukai dia u.u Aku takut sangat untuk kehilangan dia u.u Why ? ;AAA; I love him now u.u Aku harap sangat dia tak curang u.u Aku harap sangat dia tak menduakan aku . Boleh ke dia buat macam tu ? u.u


Just ignore it , dude . Aku cuma nak meluahkan perasaan . Aku sedih sangat dan tak tau nak meluahkan perasaan ni dekat siapa u.u Sesiapa yang follow tu , nanti aku follow balik . Aku takda mood lagi ini . I will follow your blogger back . Just wait okay ? Don't worry :')

Pyong


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

CONTEST : Kind of boy/girl that I'm attracted to by Syeera Hrif


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai korang . Harap korang semua sihat walafiat ya ? ;)) Okay , memandangkan aku takda idea nak buat post , aku masuk Contest comel ni xD Aku memang saja-II masuk . Tapi aku nak masuk ._. Aku nak hadiah jugak ._.v Hehe xD Kalau characteristics aku merepek gelaklah sama-II . Hoho O.O

  • Lelaki yang beragama Islam dan menjaga agamanya . Contoh , tak meninggalkan solat .
  • Lelaki yang cool .
  • Lelaki yang romantik tapi tak nak romantik terlebih pulak xD
  • Lelaki yang handsome . Extra je ni . Tapi memang nak xD
  • Lelaki yang sabar dengan perangai aku . Tak nak panas baran e.e
  • Lelaki yang minat KPOP sama dengan aku ._.
  • Lelaki yang banyak persamaan dengan aku :DD
  • Lelaki yang hormat ibu bapa . 
  • Lelaki yang menjadikan Rasulullah sebagai idola *Q*
  • Lelaki yang tak suka mengumpat dan mencarut .
  • Lelaki yang pandai buat lawak .
  • Aku suka lelaki muka putih . Hehe xD 
  • Aku suka lelaki pandai . 
  • Aku suka lelaki bagi nickname comel dekat aku *-*
  • Aku suka lelaki yang rajin , bertanggungjawab , amanah , dan lain-II . ._.v
  • Aku tak suka lelaki aku berpoligami . Err xD
  • Aku suka lelaki yang pakai minyak wangi . Nampak wangi-II haa xD
  • Aku suka lelaki yang hobinya suka membaca . Macam aku ;))
  • Aku lelaki yang kemas-II gitu . Tak berserabut bila pandang O.O
  • Aku suka lelaki yang kurus . Tapi takdalah kurus sampai nampak tulang xD
  • Lelaki yang pandai layan budak-II dan pandai jaga baby . 
  • Lelaki yang boleh mendengar segala masalah aku dan boleh bagi nasihat dekat aku . Bukan marah-II tak tentu pasal .
  • Lelaki yang berdikari . 
  • Aku tak suka lelaki yang suka paksa-II .

Jumlah characteristics yang aku tulis 24 . Sikit je u.u Takpalah kalau tak menang u.u Aku cuma teringin tulis characteristics suami aku yang akan datang . Haha xD Okay . Thankyou to Syeera Hrif sebab sudi jemput aku join contest dia :DD
CLICK BANNER KALAU NAK JOIN

Pyong

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Berat Blogger


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai warga blogger , pelawat blogger dan warga Malaysia :DD Korang semua sihat ? Alhamdulillah , kalau sihat . Kalau tak sihat makanlah ubat dan sambil tu berdoalah sekali supaya cepat sembuh . Aku makin malas nak update post dekat sini u.u Idea nak post pun berkurangan ;AAA; Hmm u.u


Aku tak tau Abah aku serius nak potong streamyx ke tak . Aku tak pasti dah hiatus facebook ke belum . Rindu dekat Ahli MKR . Kawan-II dekat MKR . Diorang sporting . Walaupun kadang-II aku kena ignore . Rinduilah aku u.u Hehe xD Danney u.u Dia hiatus sebelum aku . Takpalah , kalau itu keputusan kau . Aku tetap rindukan kau u.u

BERAT BLOGGER NARA 


Alhamdulillah berat blogger aku takda berat 100 , 200 lebih . Cepatlah loading orang nak masuk blogger . Tapi aku nampak macam berat je pun -.- Berat kan ? Aku tau LOL -.- Beratnya blogger aku xD Pelawat blogger , kalau loading lembab bagitau aku tau . Haha xD 

Pyong



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Second Blogger


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai warga blogger , pelawat blogger dan warga Malaysia :DD Korang semua sihat ? Alhamdulillah kalau sihat . Tak sihat ? Makan ubat dan sambil tu banyak-II berdoa supaya cepat sembuh . Thankyou for the blogwalking in my blogger :)) Terima kasih sebab sudi blogwalking dekat blogger aku yang naif ni :))


Berehat bersama air kopi xD Haha xD Okay , ini blogger dah lama aku buat cuma aku privatekan je . Takda post langsung pulak tu u.u Blogger ini menggunakan blogskin . Itu je bezanya . Nak jugak aku guna blogskin xDD Followlah blogger tu kalau rajin . Tapi aku tak follow balik kalau tak follow blogger ini xD Muehehe xD 

Follow my TWIN
Pyong


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Music in my blogger


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai warga blogger , pelawat blogger dan warga Malaysia :DD Korang sihat ? Alhamdulillah kalau sihat . Kalau tak sihat , makan ubat dan sambil tu berdoalah supaya cepat sembuh ;)) ;AAA; Malasnya nak edit blogger . Tukar background , nanti tak sama colour . Susah pulak cari colour . ;AAA; -.- Bencinyaa . Jadi aku kekalkan je . Huh -.-


Lagu yang berbunyi dalam blogger aku ? Aku tau lagu tu oshem ! xD Okay , lagu ni sebenarnya dipilih oleh seseorang . Bukannya aku u.u Dia ialah crush . Tapi sekarang aku cuma anggap dia bestie . Lagipun dia milik orang :)) Nama dia ? Lebih baik dirahsiakan . Aku takut girlfriend dia serang aku ;AAAA; -.- Haha . K , Merapu dah aku . 


Aku keliru sama ada dia ikhlas menyukai aku ke tidak . Aku pun macam orang perempuan yang lain . Teringin couple . Tapi kan couple itu HARAM jika tidak ada niat untuk mengahwininya . Aku rasalah dia suka orang lain , bukannya aku u.u Aku cuma bestie kau . You just said "I love you" to me . But I can't believe it because many love you . Kau peramah dengan perempuan . That's why I can't believe ! u.u ;AAA; Just forget it ! >_<

Pyong




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Segmen : Cari Follower by Nakahime


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai korang . Hehe , aku join segmen daripada Nakahime . Jomlah meriahkan segmen dia okay ? ;)) Aku pun tak tau nak post apa -.- Btw , tekan banner tu untuk join segmen ini . Terima kasih sebab sudi jemput aku join segmen ni :DD

Pyong


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

#Post Unknown 3


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai warga blogger , pelawat blogger dan warga Malaysia :DD Korang semua sihat ? Alhamdulillah kalau sihat . Kalau tak sihat , makan ubat dan sambil tu berdoalah sekali . Post unknown -.- Aku tak tau nak post apa -.- Sebab tu jadi macam tu . Hoho xD Tajuk tu terlalu comel pada pandangan aku ._.


Dia handsome *-* Siapakah ? Pftt -.-
Anyone ? Anyone ? Apa yang aku merepek -.- Kalau boleh aku nak buat post tentang member MKR . Tengok diorang buat macam best je *-* Tapi yang aku risau adalah yang terasa bila takda nama dekat sini . Hmm , nak buat ke tak nak ? ._. Hati aku kini berbelah bahagi . Okaylah , nanti aku tanya diorang . Wait for me ! xDD


Hari tu aku bercuti dekat Pulau Pangkor . 2 hari 1 malam je ._. Sorry , aku bukan jenis bergambar jadi takdalah gambar nak ditunjukkan . Kalau ada pun aku malas nak tunjuk . Kay , pemalas -.- Betul kata atok Danney xD Baru mengaku lol -.- Next time , jika rajin . Hoho . Crush crush crush ! -.- Pening bila ada crush . ;AAA; Atok tu macam tak ikhlas sukakan aku pun . Aku tau dia sukakan orang lain bukannya aku . Aku mesti terima hakikat ! :))

Pyong




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Meet them


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai warga blogger , pelawat blogger dan warga Malaysia :DD Korang semua sihat ? Alhamdulillah , kalau sihat . Kalau tak sihat , makanlah ubat dan berdoalah sekali ya ? Aku dah malas nak edit-II blog ni . Kekallah berwarna ungu . Header aku akan tukar sekali sekala je . Kay , dasar pemalas -.-

Selama ini , aku berahsia dengan korang siapa crush aku kan ? Haha , now aku nak berahsia lagilah xD Malulah aku nak bagitau u.u Aku ada tiga crush . Tiga-II online hari ini . Kay , aku mengaku aku masih sayang diorang . Tapi sekarang aku lagi sayang yang ketiga . Sebabnya aku pun tak tau lagi . Sedih jugak aku crush pertama buat aku macam stranger . Sebab sayang aku dekat dia makin lama makin pudar u.u

Pyong


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

KAWAII GIVEAWAY


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai warga blogger , pelawat blogger dan warga Malaysia :DD Korang semua sihat ? Alhamdulillah , kalau sihat . Kalau tak sihat , makanlah ubat dan sambil tu berdoa okay ? Btw , aku masuk KAWAII GIVEAWAY by Mimie dan Isha . Kalau korang nak join sila click banner tu okay ? Joinlah ramai-II ! ;))

Nara tag :

Pyong

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

#Unknown 2


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai warga blogger , pelawat blogger dan warga Malaysia :DD Korang semua sihat ? Kalau sihat , Alhamdulillah . Kalau tak sihat , makanlah ubat dan sambil tu berdoalah sekali . Aku terasa malas nak join segmen atau contest sejak beberapa hari ini . Mood aku takda sangat . Maafkan aku okay ? :))



Aku takda idea nak post . Arh ! Aku tension sikit gara-II crush aku . Abaikan u.u

Pyong


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Hello December


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai warga blogger , pelawat blogger dan warga Malaysia :DD Korang semua sihat ? Kalau sihat , Alhamdulillah . Kalau tak sihat , makanlah ubat dan sambil tu berdoalah sekali okay ? Blogger aku dah bersawang-sawang . I know , Haha xD Segmen dan contest tu nanti aku join okay ? Aku takda mood hari ni . :))


Setiap masalah ada jalan penyelesaian kan ? Tapi ianya susah . Kenapa ? Semua crush aku baik . Crush aku bertambah dari satu . Sekarang dah tiga ;AAA; Ini sungguh tak betul ! Tetapi semuanya menolak hati aku . Tapi ada bagusnya diorang tolak kan ? Couple itu HARAM melainkan kita ada niat untuk mengahwininya . Ada lagi kot , tapi itu sebab utamanya . 

Pyong



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment