SEGMEN : Jom Tingkatkan Follower Sampai Puas



Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Haiiiiii . Aku join lagi segmen . Aku ingat nak tingkatkan followers aku yang kekurangan ini xDD Kalau korang nak sertai hanya perlu click banner tu dan ikut syarat yang diberi . Syarat pun senang je . Tak susah . Jangan risau , takda like banyak-II tu haa . xDD Mehlah join ramai-II bagi memeriahkan segmen itu :DD

Followers : 592
Follow my twitter : Nara Domo
Sekian ,
Ppyong

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

26 comment:

Mohd Noor Shawal said...

Thanks join.. Jom BW peserta lain.. :)

http://www.mohdnoorshawal.com/2012/10/peserta-2-segmen-jom-tingkatkan.html

Cikira said...

done follow..
singgah sini ye TQ :)

http://speckygirlcikira.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Eraz Fadli said...

E'RAZ DATANG MELALUI Segmen: Jom Tingkatkan Follower Sampai Puas..

http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Azira said...

done follow :)

http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Hatoru Bisco said...

dari segmen yg sama :D dah follow sini :D follow me back :D
#599

http://hatorubisco.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai-puas.html

beloGIsam said...

dtg dari jalan yg sama
http://belogisam.blogspot.com/2012/10/jom-jom-tingkatkan-follower-sampai-puas.html

beloGIsam said...

dtg dari jalan yg sama
http://belogisam.blogspot.com/2012/10/jom-jom-tingkatkan-follower-sampai-puas.html

Sh Hily said...

Hye..ifa singgah dari segmen yg sama..dah lama follow cnie..jemput singgah n follow blog ifa plak..slm perkenalan..:))

http://ifahshhily.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

miera farhana said...

done follow..hit me back =)
http://mierafarhana.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Maya said...

dtg dari segmen yang sama. salam perkenalan :D

http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

EyRrA ZeRrA said...

Haiii...
Eyrra dah follow dekat sini...
follow blog Eyrra juga tau...
Thanks...

http://eyrrazerra.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

FaTiMah aZ-zArAh said...

salam ziarah..
dari segmen yang sama..

http://sicomel06.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Aina Majid said...

done :)

xie_arf said...

done follow back. thenx,

http://icysnowhite.blogspot.com

Mr. Firdaus Windey said...

salam, datang membalas kunjungan dari segmen sama..

http://redscarz.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

dianaayob said...

Dari segmen sama, saya datang singgah ^^

http://singingclouds.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Siti Rohaida said...

dari segmen yang same..salam kenal dari cik siti ye
http://kisahsidairy.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

cik sweety said...

http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2012/11/segmen-jum-tingkatkan-follower-sampai.html

jom folo semula saya.. ngee.. tq !

rafflesia said...

datang dari segmen yang sama :)

http://rafflesia313.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

jom ke blog saya :)

nunnaly said...

salam n hai dear, sy dr segmen yg sma dgn awk. hit me back please. hehehe. tq

http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Insyirah said...

insyirah datang dari segmen yang sama
insyirah dah follow..
jemputlah follow balik :)

http://insyirah-lifediary.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

aima afna said...

datang dan follow sini dari segmen yang sama.
follow saya juga ye ^^

http://aimamazlanafna.blogspot.com/

amercorner.com said...

hye.
assalammualaikum tuan blogger.
amer datang ni ada hajat.

first datang nak follow blog ni.
dari segment yang sama
bukti check follower box .
id : amerjaya :D
http://www.amercorner.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

oh ya. sebagai sahabat blogger.
amer nak ajak ni join giveaway and segment sedang
berlangsung kat blog amer.

yang ni segment sesuai sangat untuk awak :D
http://www.amercorner.com/2012/11/segmen-pencarian-bloglist-disember.html

yang giveaway ni pulak sesuai sangat sebab hadiahnya menarik
iaitu..
MP3 SPORT
mudah dibawa time jogging.
swatch watch 3x.
http://www.amercorner.com/2012/11/mini-gempak-giveaway-by.html

Ct Noraishah said...

follow me back!

http://sna-aai.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Mar Maria said...

Tuan rumah saya datang melawat ni..Salam kenal..

http://sukaduka-maria.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai_24.html

JOM FOLLOW SAYA...

Hanis Syazana said...

http://rightnot.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai_18.html

Dari segmen sama. Done follow sini, follow balik yeee :D