Problem and Pain


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai warga blogger , pelawat blogger dan warga Malaysia :DD Korang semua sihat ? Alhamdulillah kalau sihat . Kalau tak sihat makan ubat dan sambil tu berdoalah sekali . Blogger aku sudah bersawang-sawang . Malasnya nak update blogger ni -_- Terima kasih kepada sesiapa yang follow aku :DD 


Masalah dan kesakitan datang serentak . Semuanya susah untuk diselesaikan . Mungkin ada masalah dah selesai tetapi akan ada lagi masalah yang datang . Aku merasakan kesakitan atas semua masalah yang dialami . Hampir kesemuanya aku pendam sendiri . Yeah , siapa nak dengar keluhan aku ? Siapa yang nak merasai kesakitan ? Cuma aku seorang yang merasai dan mendengar . This is pain :'D

Aku rindu diaaa . Tapi sekarang dia sibuk je . Aku tak taulah apa yang sibuk sangat . Mana kau ? Kau dah lupaa aku ke ? Harap-II kau tak lupa aku :'D Kau selalu ada dalam doa aku . Aku harap kau bahagia walau di mana jua kau berada . You my crush . No one can change it only Allah . Time cant change my love for you . I'm hope my love not change :'D

Pyong



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comment: