#Post Unknown


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai warga blogger , pelawat blogger dan warga Malaysia :DD Korang apa khabar ? Sihat ? Alhamdulillah , kalau sihat . Kalau tak sihat , makanlah ubat dan sambil tu berdoalah okay ? Maafkan aku selama ini menggunakan perkataan "aku" kepada orang yang lebih tua . Aku dah terbiasa menggunakan perkataan macam ini ;))


Yeah , gambar ulzzang tu handsome weh *O* Muehehe xD Aku tak tau nak taip apa sebenarnya . -.- Sejak akhir-II ni , twitter berlaku dah macam-II dah . Hadoii , tak taulah apa nak jadi ni . Aku ni bukan jenis bash-II . Aku nak berhenti bash ni . Tahun ini pun aku tak nak mencarut . Aku dah janji dengan diri aku yang aku takkan bash dan mencarut langsung tahun ni dan tahun-II depan . ;))

Pyong




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comment: