#119 SEGMEN : BLOGLIST NOVEMBER


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Haiiiii . Korang sihat ? Aku sihat . xDD Alhamdulillah . Okay , hari ini aku join lagi segmen . Hoho , kenapa aku rajin tiba-II je ni . Hoh , lantaklah . Aku tak tau nak update apa -.- Kalau nak join sila tekan banner tu kay . Joinlah ramai-II . Tak payah like banyak-II . Dua je pun than follow blog dia . Okay , senang je . :DD 

BAI


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

4 comment:

Eyqin Asyiqin said...

dari segmen yang sama :D singgah blogg comel and follw .

amira azemi said...

http://zemumbling.blogspot.com/2012/11/121-update-for-segmenbloglistnovember.html
saya sudah update senarai blog:) tq for joining. and i need ur alamat rumah for mystery gift tu :)just comment me on this entry --> http://zemumbling.blogspot.com/2012/11/121-update-for-segmenbloglistnovember.html
. btw, dont worry alamat tidak akan
di siarkan :D thank you :)

Ayuni Yusop said...

Yuni blogwalking sini dari

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/11/119-segmen-bloglist-november.html

Amalia said...

dari segmen datan ke mari jom baca entri saya ni http://leyacasandra.blogspot.com/2012/11/hot-news-penyu-dah-pupus.html