Esok sekolah


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Haiiiiiiiiiiii . Apa khabar ? Sihat tak ? Kalau tak sihat , makanlah ubat dan berdoa untuk kesejahteraan hidup . Kalau sihat ucapkan Alhamdulillah . Formalnya aku -.- Kay , skema . Aku tau . Dah ramai kata aku skema weh . Sadlifeuu ~ Tapi memang betul pun -.- Aku memang skema tambah pulak nerd . Haha , aku tak pandai bergaya pun xD

Lol , setelah seminggu aku cuti PMR , esok dah kena sekolah . ;AAA; Never believe it . Lepastu periksa pulak . ;AAA; Aku langsung tak study . Memang cari nahas betullah . Aku takut turun kelas , tapi aku masih dengan blog dan facebook . /hentak kepala dekat dinding/ Aku memang cari nahas dengan mak dengan abah aku . Aku risau sebab mak dengan abah aku langsung tak tau keputusan penggal kedua . Dua gagal weh . Dalam sejarah aku tak pernah lagi ada dua gagal . :'( Sadlifeuu ~


Itulah fanfics yang aku nak buat semalam . Oneshot punya . Ini My Secret versi japanese . Tapi . . tapi versi japanese ni sad ending . Versi Korean happy ending . Aku tak taulah sama ada korang akan rasa sedih ke tidak masa baca fanfics . Aku harap sangat ada orang baca dan sedih sekali xD Semalam memang aku tengah sedih . Oh my Crush ! -.- Dia abaikan aku lol . Kay , bacalah untuk tau ceritanya . Komen sekali tau O.O

BAI





Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comment: