Dah siap


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo 

Haiiiiiiiiiiii . Korang sihat ? Alhamdulillah , kalau sihat . Kalau tak sihat , silalah makan ubat . Aku pun sihat aje . Aku post pendek je hari ini . Mood aku tak elok sikit . Aku pun tak tau kenapa . Aku happy sikit sebab dia ambil berat jugak pasal aku malam tadi^^ Orangnya dirahsiakan . Hoho . 

Aku dah siap buat fanfics trailer . Aku ambik To The Beautiful You trailer je . Hoho . Senang je kan ? Muahaha xD Walaupun aku ambik dekat situ tapi bagi tetap susah . Gila dah otak aku tengok trailer tu . Kay , tak menjadi . Untuk fanfics pertama , aku teringin jugak nak buat trailer . Tengoklah kalau ada video yang sama dengan apa yang ada dalam fanfics tu .




BAI




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comment: