Try download RealPlayer


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo 

Haiiiiiiiiiiii . Korang sihat ? Aku sihat . Alhamdulillah . Kepada yang tak sihat tu makanlah ubat walaupun tak sedap eh ? Kepada yang ada penyakit teruk tu , tolong jaga penyakit tu . Aku takut tengok orang yang ada penyakit ni . Jangan lupa makan untuk terus hidup . Jangan lupa jugak untuk berdoa . ^^V


Hoho . Hari ini aku try download realplayer . Sebabnya cuma satu kay . Aku nak download drama korea . Haha . Aku tau aku takde kerja . Aku dah tak tau nak buat apa . Seriously , facebook sedikit bosan . MKR pun ada yang ignore aku . Dan budak tu sibuk study untuk exam . Aku keseorangan . ;~; 

BAI





Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comment: