Segmen : Tangkap Follower Sebanyak Mungkin



Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Haiiiiiiiii . Korang sihat ? Baguslah kalau sihat . Aku join segmen lagi ! Haha . Lamanya tak join apa-II segmen atau contest . Betapa malasnya aku nak edit blog ni . Hoho . Takde masa kay . Fahamilah keadaan aku sekarang . Nak dekat exam pun masih online . -.- Jomm sambung sebelum aku merepek . 


Followers aku tak banyak sebab kebelakangan aku jarang blogwalking . Jadi aku nak meriahkan balik blog dengan join segmen ni . Korang pun join sekali segmen ni eh ? Tak rugi ye . :)


Tamat Segmen : 30 September 2012 pada 11 malam 

Sayonara~



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

15 comment:

Nur Razlinda said...

done follow.. dtg tangkap dan terjah dari blog yg sama :))

Nur Razlinda said...
This comment has been removed by the author.
Nurul Haidah said...

haidah da follow blog awak! please3!!follow haidah balik tau! jgn lupe. i'm wait for you! :) http://aidablurr96.blogspot.com

Diera Tekikushika said...

Salam perkenalan ! Dah sampai pun blog awak. jom pergi blog saya pulak meh =)

dEdEQ dE wIshEs said...

556 .. TANGKAP KAMO DEAR

nis said...

jom join

http://everlasting-frend.blogspot.com/2012/09/segmen-idola-kegemaran.html

Emas Putih said...

hai sy singgah sini :) meh2 follow n singgah :) dari segmen sama.
http://www.kisahemasputih.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Eraz Fadli said...

Datang berguling-guling merayau melalui Segmen Tangkap Follower Sebanyak Mungkin.. ;)

http://www.erazfadli.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Mrs.BuduBilis said...

assalamualaikum

sy singgah BW dari segmen yang sama. done follow u

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Aimi Syahirah said...

Salam dear.. Awesome blog! Pandai u design.=) Come join my segmen here.. ! http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html or visit this page http://dliajanediary.blogspot.com/2012/09/gadis-bermata-cantik-antara-peserta.html?spref=fb untuk support saya dalam modelling!=)

aisyah humaira' said...

dtg terjah dari segmen sama !!
done follow here :)
http://www.aisyahhumaira.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html


NIERA BARU KAHWIN MUDA !!
JOM BACA KISAH NIERA > http://www.aisyahhumaira.com/2012/09/indahnya-bercinta-selepas-kahwin-par1.html

Isabel Diaz said...

Dari segmen yang sama,

Terjah sambil follow #164,

Jom follow saya,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

FL blogh0use said...

yuhuuu !! datang dari segmen yang sama !
salam perkenalan =))

like fanpage FL Bloghouse untuk update terkini atau follow twiterr. tq ! ^^,

miz ruha said...

singgah dari segmen yang sama... ^_^

http://bird7842.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html