Bolehkah kita jadi seperti dulu ?


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Haiiiiiiiiiiiiiii . Korang sihat tak ? Anggota dalaman aku sihat . Tapi Anggota luaran aku tak sihat u,u Kalau korang sihat , alhamdulillah . Cuti ni korang pergi mana-II tak ? Aku tak nak pergi . Selagi muka aku tak okey , aku takkan pergi mana-II . Malu kay .


Buat tak tau je dengan gambar tu . Aku main cari then paste je . xDD Aku harap sangat kita boleh jadi macam dulu . Bulan lepas . Takde siapa tau tentang kitaa . Semuaa tentang kita , kita dua je tau . Tapi sekarang dah tak boleh . Aku asyik kena buat dosa kering je -.-

Kali ni ada orang ketiga . Weh , silap aku . Aku pergi bagitau kau . Kau pun sayangkan dia . Aku rasa bersalah sangat kena tipu kau . Aku memang dah anggap kau kawan aku . Tapi aku tak boleh terima kau rapat dengan dia . Bukan aku nak dia milik aku seorang . Dia milik Yang Berkuasa . Tapi aku sayangkan dia . Jadi aku rela tipu kau . Aku pun tak nak kau sedih :')

BAI



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comment: