Aku jeles


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Haiiiiiiiiiiii . Korang sihat tak ? Aku sihat jaa . Alhamdulillah .^^ Harapnya korang pun macam tu . Esok sekolah weh . Tak boleh nak tidur lewat . -.- Tak best k , tak best . Gotong royong pulak tu . Aku dahlah memang pemalas bab-II macam tu . Tapi pergi jugaklah . Duduk rumah pun bosan je . u,u


Kau online hari ni . Yeayy-II . Kau baru keluar dari hospital . Wehuuuuu ! K , aku gilaa . Aku baru je di-approve masuk MKR . Best jugaklah . Tapi aku terasa lagi . Malaslah nak bagitau kau . Nanti kau terasa pulak kan ? Takut pulak penyakit kau makin teruk . Kau balas komen budak perempuan tu . Then , kau balas chat aku cuma sikit je . 

Siapa tak terasa kalau orang yang kita suka ignore macam tu ? Aku post dekat MKR pasal tu baru kau nak start chat dengan aku . Mesej pun tidak . K , aku tak faham dengan perangai kau . Makin hari perangai kau makin pelik . Kau dah berubah :'( Kenapa macam tu ? Tak pasal-II hari-II aku menangis sebab kau . Aku dah penat jadi macam ni . Stop it ! :'(

BAI



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment