Today ?


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Haiiiiiiiiiiiiiiii . Hari ni aku tak rasa happy pun . Sedihh je banyakk . Dua kali sedih . Pertama exam . Aku tertinggal soalan math . Sedihh sangat weh . Aku rasa macam gagal je .
Lagi-lagi aku teringat Science . Science lagilah aku hentam banyakk . Tak sanggup nak tau keputusan . Aku tak nak tau . Ya Allah berilah aku kekuatan atas ujian ini . :'(

Kedua , aku rasa aku tak boleh tanggung lagi . Aku jealous . Aku tak mampu bila dengar kau chat dengan perempuan lain . Kenapa aku lemah sangat ? Ya Allah bantulah aku untuk hadapi semua ini . Sesungguhnya aku hanya manusia kerdil . Aku lemah . Aku tak mampu . Aku tau kau cuma anggap aku kawan . Tapi aku tak boleh . Dia tinggalkan aku . Dia dah off facebook . Aku cuma chat sikit jaa dengan dia hari ni . :'(


BAI



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comment: