Selamat Hari Raya Aidilfitri


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Haiiiiiiiiiii . Macam mana puasa korang ? Okeyy tak ? Kalau okeyy sama-II ucapkan alhamdulillah eh . Kali ni blogger aku dah tak ikut tema dah . lol , aku dah malas nak edit blogger ni . Nak updated pun apatah lagi . Jadi macam ni jelah blogger aku kan ? Aku tau tak lawa . -.-

Korang tengok gambar atas tu . Lawa tak kad raya aku ? HAHA . Kad raya versi kpop . Tapi gambar EXO-K pulak . Hoho . Nak buat macam mana , gambar tu je yang tersimpan dalam album gambar netbook ni . Sepatutnya kad raya yang ada EXO-K ni nak buat untuk MBKF tapi terbatal pulak . Malas doe -.- Jadi tengok kad raya yang ada gambar Infinite ? Hoho . Terpadam pulak .

Okeyy , jadi dekat sini aku nak ucap Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua warga blogger , warga facebook , warga twitter , warga sekolah , dan sesiapa yang aku kenal . Aku minta maaf banyak-II kalau ada buat salah dekat korang . Hope korang maafkan aku . Kita berdamai semula eh ? Hehe . Apelahh aku ni . 


BAI


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 comment:

Atin Tory said...

Aii ucapan pun ade pic kpop ke? haha..
jgn kate pelek atin pun sama jugak LOL --' >< hihi Selamat Hari Raya Nara :D