Happy Birthday DOMOKUN


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Haiiiiiiiiiiiiiii . Haaaaa , korang sihat ? Aku sihat . Alhamdulillah . Nak tanya puasa pun bukan bulan puasa dah xD Jadi aku tak tau nak tanya apa -.- Macam mana sekolah korang hari ni ? Okeyy ? Aku ? Bolehlah . Aku tak berapa suka sekolah hari ni -.-

Weee xD Happy Birthday Boy ! 27 Ogos 1998 adalah tarikh lahir kau . Aku selalu tunggu hari ni . Walaupun bukan hari lahir aku , aku gembira . Aku gembira bila kau gembira . Hari ni aku berharap sangat-II kau bahagia pada hari lahir kau . Kau gembirakah ? Kalau tak gembira meh aku gembirakan . xD Aku cuma boleh wish je dekat kau . Okeyy ?

Ceh -.- aku ada hadiahlah . Tapi kau duduk jauh sangat . Tak bolehlah nak bagi dekat kau kan ? Haaa , bila kita jumpa baru aku bagi tau . Novel tu pulak bagi dekat aku xD Hadiah pun tak mahal . Murah jaa~ Aku kan tak kaya macam kau . Hanya mampu membeli jam je . Jam tangan eh , bukan jam dinding -.-


Lebih kurang macam tu . Tapi dia jam Guccilah . LED punyaa~ Aku sukaa . Aku yang try dulu . Hampehh -.- Sorry eh domo xD Aku teringin nak pakai . Tapi aku janji aku jaga elok-II . Siap lap habuk lagi dalam kelas . HAHA xD Banyak aku merepek haa -.-

BAI



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comment: