End of Exam !



Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Haiiiiiiiiiiiiiiiii . Hari ni aku demam . Tapi tetap pergi sekolah untuk exam . Tak nak tinggal exam . Satgi susah pulakk . Walaupun tau macam ada gagal je nanti . Aku demam ada sebab ni . Hehe . Demam disebabkan domo buat aku menangis . Esok tak pasti nak pergi sekolah ke tak . Tengoklah kalau demam ni okeyy . Kalau tak okeyy tak confirmlah .

Exam is over ! ! ! Yeahh . Tapi bila exam habis takut pulakk tunggu keputusan . Yelahh kan , aku banyak hentamm jaa . Sabar jelahh . Kalau gagal periksa akhir tahun mesti buat yang terbaik . Chaiyokk ! Chaiyokk ! Jangan mengalah . Aku pasti bolehh !

Exam pun over . Merajuk aku pun over . Dia pujukk aku . Wehee xDD Gembira pulakk aku . Takpelah . Dia anggap aku kawan je . Tapi aku tak boleh anggap dia kawan . Dia layan aku memang baik . Tak macam lelaki lain . Layann aku jahat semacam je . He the best friend but me cannot change my mind you my friend . Huh , gilalah aku macam ni . 


BAI


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comment: