2NE1 I LOVE YOU lyrics


English Translation:

When you feel like there’s no way out
Love is the only way
Only be good to me
Only always smile at me
I said oooh, don’t make me jealous
Oooh, don’t make me become obsessed
I’m still scared of love
So give make me trust you
I said oooh, don’t make me jealous
Oooh, don’t make me become obsessed
I Love You
I Love You
All day, I keep thinking about you
All day, I just stare at my phone that’s not ringing
Why don’t you know my heart being like this yet?
I still don’t know your heart either
At thoughts of you, I can’t go to sleep at night
I think of you with the moonlight and I confess my heart
Why don’t you know my heart being like this yet?
I still don’t know your heart either
Look at me now
Look at my heart
It’s burning like this
Please hold onto me right now
Before it’s too late eh eh eh eh
I Love You
I Love You
Don’t stop the love song
I will sing for handsome you every day
I say yeah yeah yeah yeah yeah yeah
I say yeah yeah yeah yeah yeah yeah
Don’t stop the love dance
I want to spend this night with you
I say yeah yeah yeah yeah yeah yeah
I say yeah yeah yeah yeah yeah yeah
Look at my heart
It’s burning like this
Please hold onto me right now
Before it’s too late eh eh eh eh
We can’t go wrong, bring it back
Don’t play the cat-and-mouse game with me
Let’s become a bit more honest
I said oooh, don’t make me jealous
Oooh, don’t make be become obsessed
I’m curious where you are and what you’re doing
Are you annoyed by me being like this?
I said oooh, don’t make me jealous
Oooh, don’t make be become obsessed
I Love You everyday
Don’t get away
Take me away
I Love You everyday
In everyway
I Love You
Why don’t you know my heart being like this yet?
I still don’t know your heart either
I Love You everyday
Don’t get away
Take me away
I Love You everyday
In everyway
I Love You
Why don’t you know my heart being like this yet?
I still don’t know your heart either

Romanized:

(with individual parts)
[CL] When you feel like there’s no way out
Love is the only way
[Minzy] Geudae nayegeman jarhejwoyo
Hangsang nayegema usojwoyo
[CL] I said ooh~ jiltuhage haji mayo
Ooh jipchaghage haji mayo
[Minzy] Ajik nan sarangi duryeowoyo
Ireon naege mideum-eul jwobwayo
[CL] I said ooh jiltuhage haji mayo
Ooh jipchaghage haji mayo
[Bom] I love you (I love u) uh uh uhu…
I love you (I love u) uh uh uhu…
[Dara] Haru jongil geudae moseup jakku tteo-olla
Onjongil olliji ahneun jeonhwagiman tto jyeodabwa
[Minzy] Wae ireon nae mameul ajik molla
Nan neoui ma-eumeul ajik jal molla
[Dara] Neoui saengage bamen jamdo mut iruda
Dalbiche geudaereul tteo-ollamyeo nae mam gubaekhaebwa
[CL] Wae ireon nae mameul ajik molla
Nan neoui maeumeul ajik jal molla Look at me now
[Bom] Nae mameul barabwayo
Ireohke aetaneunde
Jigeum nal jabajwoyo
Nutgi jeone eh eheheh
[Dara] I love you (I love u) uh uh uhu…
I love you (I love u) uh uh uhu…
[CL] Mamchuji mayo sarang nurae
Matjin neol wihae bulleojulge Everyday
I say yeah yeah yeah yeah yeah yeah
I say yeah yeah yeah yeah yeah yeah
[Minzy] Meomchuji mayo sarangui Dance
I-bameul geudaewa bonaego shipeundae
I say yeah yeah yeah yeah yeah yeah
I say yeah yeah yeah yeah yeah yeah
[Bom] Nae mameul barabwayo
Ireokhe aetaneunde
[CL] Jigeum nal jabajwoyo
Nutgi jeone eh eheheh
[Bom] We can’t go wrong,
[Dara] Bring it back
[Bom] Milgo danggijineun malajwoyo
Uri jogeumman soljikhaejweoyo
[Minzy] I said ooh jiltuhage haji mayo
Ooh jipchaghage haji mayo
[Dara] Odiseo mu-eol halkke gong-geumhaeyo
Hokshi ireon naega jwichanhnayo?
[CL] I said ooh jiltuhage haji mayo
Ooh jiltuhage haji mayo
[CL] I love you everyday
Don’t get away
Take me away
I love you everyday
In everyway
Neol saranghae
[Minzy] Wae ireon nae mameul ajik molla
Nan neoui maeumeul ajik jal molla
[Bom] I love you everyday
Don’t get away
Take me away
I love you everyday
In everyway
Neol saranghae
[CL] Wae ireon nae mameul ajik molla
Nan neoui maeumeul ajik jal molla


Haiiiiiiiiiiiiii all . xD Okeyy lagu ni khas untuk domo . HAHA . lol . Korang abaikan jelah eh . Korang tengok lirik je . Jangan baca dekat bawah ni . xD Malu aku . Okeyy , aku dah berbaik dengan dia . Aku harap sangat dia buat yang terbaik untuk peperiksaan kali ni . Jangan jadi macam aku -.- Haaa , sudahh . Takut kantoi terlebih . Sampai sini jelah xD
BAI

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

You ?


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Haiiiiiiii . Korang sihat tak ? Aku sihat . Alhamdulillah . Ada yang puasa enam dekat sini ? Haaa , bagus-II . Tapi aku langsung tak ganti puasa lagi . Adehh -.- Malasnyaa . Lagi-II puasa enam . Lagilah malas . Hoho . Janganlah jadi macam aku . xDD


Aku nak bagitau kau yang aku suka kau ! xDD Merepek japp . Kepada domo , sila buat yang terbaik pada periksa kali ni ye . Aku sentiasa berdoa supaya kau berjaya ! Jangan fikirkan aku . Harapnya kau dah buang rasa bersalah tu . Minta maaf sangat-II buat kau rasa bersalah . 
Diorang periksa sampai khamis je -,- Dahlah baru mula hari ni . -.-


BAI




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Venny Hey U Lyrics


English Translation:

Oh! hey you, I can feel it
Oh! hey you, with the twinkling eyes
Oh! hey you, don’t just stand there
Come here I wanna be your star!
When you come to me after I spent a dizzy day
My tiresome day becomes special in my heart
I love you, I love you, will you come in?
Oh! hey you, I can feel it
Oh! hey you, with the twinkling eyes
Oh! hey you, don’t just stand there
Come here I wanna be your star!
Where are you looking? Look at me, I will go to you like this
So we can laugh a lot and meet every day like a dream
I love you, I love you, will you come in?
Oh! hey you, I can feel it
Oh! hey you, with the twinkling eyes
Oh! hey you, don’t just stand there
Come here I wanna be your star!
Hey you sunshine, come to me
Hey you my love, hey! come on
Oh! hey you, I can feel it
Oh! hey you, with the twinkling eyes
Oh! hey you, don’t just stand there
Come here, come to me
Oh! hey you, I can feel it
Oh! hey you, with the twinkling eyes
Oh! hey you, don’t just stand there
Come here I wanna be your star!

Romanized:

Oh! Hey you neukkil su inneun geol
Oh! Hey you banjjagineun nunbicheuro
Oh! Hey you gamanhi seoitji malgo
Come here i wanna be your star!
Eojireoun harulbonaen naege neo dagaolttae
Himieomneun haruga seupesyeol! Nae maeumsogeuro
I love you i love you deureowajullae?
Oh! Hey you neukkil su inneun geol
Oh! Hey you banjjagineun nunbicheuro
Oh! Hey you gamanhi seoitji malgo
Come here i wanna be your star!
Eodilboni? Nareul bwabwa. Ireoke na dagagalge.
Manhi utgo, kkumgateun maeil mannal su itdorok
I love you i love you deureowa jullae.
Oh! Hey you neukkil su inneun geol
Oh! Hey you banjjagineun nunbicheuro
Oh! Hey you gamanhi seoitji malgo
Come here i wanna be your star!
Hey you sunshine dagawa.
Hey you my love~ hey! Come on
Oh! Hey you neukkil su inneun geol oh! Hey you banjjagineun nunbicheuro
Oh! Hey you gamanhi seoitji malgo come here naege dagawa
Oh! Hey you neukkil su inneun geol oh! Hey you banjjagineun nunbicheuro
Oh! Hey you gamanhi seoitji malgo come here i wanna be your star!


Hey u , I love you xD HAHA . Buat tak tau je . Aku merajuk dengan dia haa . Kalau nak chat mesej dengan aku , kau kena mula dulu . Selagi tak mula aku buat tak tau je TT__TT Yelah , aku kena fikir positif . Kau mungkin pergi sambut birthday kau . Hmm . 
BAI

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Happy Birthday DOMOKUN


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Haiiiiiiiiiiiiiii . Haaaaa , korang sihat ? Aku sihat . Alhamdulillah . Nak tanya puasa pun bukan bulan puasa dah xD Jadi aku tak tau nak tanya apa -.- Macam mana sekolah korang hari ni ? Okeyy ? Aku ? Bolehlah . Aku tak berapa suka sekolah hari ni -.-

Weee xD Happy Birthday Boy ! 27 Ogos 1998 adalah tarikh lahir kau . Aku selalu tunggu hari ni . Walaupun bukan hari lahir aku , aku gembira . Aku gembira bila kau gembira . Hari ni aku berharap sangat-II kau bahagia pada hari lahir kau . Kau gembirakah ? Kalau tak gembira meh aku gembirakan . xD Aku cuma boleh wish je dekat kau . Okeyy ?

Ceh -.- aku ada hadiahlah . Tapi kau duduk jauh sangat . Tak bolehlah nak bagi dekat kau kan ? Haaa , bila kita jumpa baru aku bagi tau . Novel tu pulak bagi dekat aku xD Hadiah pun tak mahal . Murah jaa~ Aku kan tak kaya macam kau . Hanya mampu membeli jam je . Jam tangan eh , bukan jam dinding -.-


Lebih kurang macam tu . Tapi dia jam Guccilah . LED punyaa~ Aku sukaa . Aku yang try dulu . Hampehh -.- Sorry eh domo xD Aku teringin nak pakai . Tapi aku janji aku jaga elok-II . Siap lap habuk lagi dalam kelas . HAHA xD Banyak aku merepek haa -.-

BAI



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Hari Raya Hari Rayaaa


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Haiiiiiiiiiii . Tajuk gila tu . HAHA xD Korang sihat tak ? Aku sihat . Raya tahun sungguhlah pelik . Aku demam hari raya kali ni . Ceitt , teruk ah . Nak makan apa-II pun susah . Nak makan ketupat pun takde selera . Korang best ah . Aku tau raya aku kali ni macam best tak best . 2 in 1 xD

Aku takde gambar nak tunjuk dekat korang . Aku mana suka capture gambar . Aku mana cantik kan ? Duit raya pun sikit jaaa . Tak banyak macam korang . Tak cukup lagi nak beli handphone . Punyalah beria-ia . Tapi tak boleh jugak . Hampehhh ! 

Aku tak tau nak cerita apa dah . -.- Takde tajuk pulak . Dekat kampung tak banyak link weh . Kredit pulak tak banyak pun . Kesian kau . Boring je tak boleh text dengan aku . HAHA xD Takpelah . Hari ni aku nak kau mula dulu text dengan aku -.- Aku takkan mulaa . FAHAM ! Hoho . Ketegaqqq ! xD 


BAI


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Aku tak percaya


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Haiiiiiiiiiiiiii . Puasa korang okeyy tak ? Aku okeyy ja . Korang sihat tak ? Aku sihat ja . Aku macam orang gila ja jawab sorang-II . Raya nanti korang dah buat persiapan ? Aku belum buat persiapan sepenuhnya . Nantilah . Esok masih ada peluang kan ? Enjoy eh raya tahun ni . Takmau sedih-II . Aku pun ikut sedih . :)

Aku tak percaya . Aku tak percaya . Tak mungkin dia ada penyakit macam ni . Aku tak mampu . Dia yang menanggung kesakitan itu mungkin lagi tak mampu dari aku . Aku hanya mendengar sudah sedih . Lagi-II orang yang menanggung kan ? Apa boleh buat kan ? Kita kena redha jelah . Kalau dah dapat penyakit tu terpaksalah menanggungnya .

Korang mesti tak faham kan apa yang aku cerita dekat atas tu ? Aku tak boleh bagitau . Minta maaf . Ini rahsia aku , Danny dengan Mai . Nak buat macam mana kan . Lagipun berita ini sangat mengejutkan . Masa aku dapat berita ni pun terus aku menangis . Masa solat pun aku nangis . Korang tolong doakan dia supaya sembuh dari penyakit ni eh ? Aku mohon .


BAI



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Selamat Hari Raya Aidilfitri


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Haiiiiiiiiiii . Macam mana puasa korang ? Okeyy tak ? Kalau okeyy sama-II ucapkan alhamdulillah eh . Kali ni blogger aku dah tak ikut tema dah . lol , aku dah malas nak edit blogger ni . Nak updated pun apatah lagi . Jadi macam ni jelah blogger aku kan ? Aku tau tak lawa . -.-

Korang tengok gambar atas tu . Lawa tak kad raya aku ? HAHA . Kad raya versi kpop . Tapi gambar EXO-K pulak . Hoho . Nak buat macam mana , gambar tu je yang tersimpan dalam album gambar netbook ni . Sepatutnya kad raya yang ada EXO-K ni nak buat untuk MBKF tapi terbatal pulak . Malas doe -.- Jadi tengok kad raya yang ada gambar Infinite ? Hoho . Terpadam pulak .

Okeyy , jadi dekat sini aku nak ucap Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua warga blogger , warga facebook , warga twitter , warga sekolah , dan sesiapa yang aku kenal . Aku minta maaf banyak-II kalau ada buat salah dekat korang . Hope korang maafkan aku . Kita berdamai semula eh ? Hehe . Apelahh aku ni . 


BAI


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Teen Top Be Ma Girl lyrics


English Translation:

Oh yeah
It’s goin’ down man
Teen top
Brave sound
Third collaboration
Call me, call me girl – don’t worry about it and come to me
Be ma girl, would you be ma girl
What am I gonna do? I like you more and more
But why don’t you know my heart?
Wherever I go, wherever I look, I only see you
I can’t take it anymore, I need you
I’m still young so I can’t buy you nice things but
That’s why I’m going to give you all my love
I’ll walk to the end of the sky to get to you
I will protect you with my life
Do you want to go out with me? Although I’m a bit shy
Do you want to date, more thrillingly than anyone else?
Even if I may seem clumsy and awkward
I will treat you better than anyone else
I can do well even if I may seem clumsy and awkward
At first, I fell short a bit, everything was so awkward
Like a newbie, I trembled in front of you
I froze like a fool – I don’t know, don’t know, don’t know why I’m like this
I need to take courage like a man – yes sir be brave
I’m still young so I can’t buy you nice things but
That’s why I’m going to give you all my love
I’ll walk to the end of the sky to get to you
I will protect you with my life
Do you want to go out with me? Although I’m a bit shy
Do you want to date, more thrillingly than anyone else?
Even if I may seem clumsy and awkward
I will treat you better than anyone else
I can do well even if I may seem clumsy and awkward
I know, I know, I know that you might be a little nervous
You know, you know, you know that you’re my everything
My girl, I want to have you by my side
You’re my one and only, you’re my girl
I wanna love you all day, wanna love you all night
you got me feelin’ so hot, oh yeah oh yeah
I wanna love you all day, wanna love you all night
you got me feelin’ so hot, oh yeah oh yeah
Whose are you? You’re mine
Whose are you? You’re mine, you’re mine, you’re my girl

Romanized:

(with individual parts)
[C.A.P] Oh yeah
It’s goin’ down man
Teen top
Brave sound
Third collaboration
[L. Joe] Call me, call me girl
Gominhaji malgo naege wa
Be ma girl, would you be ma girl
[Niel] Na eotteokhae jeomjeom deo niga joheunde
Neoneun wae nae mam mollajuni
[Chunji] Eodiseodeun eodil bodeun neoman boyeo
Deoneun mot chama na niga pillyohae
[Ricky] Ajik eoryeoseo
[Changjo] Joheun geotdeul sajul sun eobtjiman
[Ricky] Geuraeseo
[Niel] Nae sarang da julgeoya
[Ricky] Georeoseo
[Chunji] Jeo haneul kkeutkkaji neol hyanghae ga
Nae moksum geolgo neol jikyeojulgeoya
[Niel] Neo ije naran aerang sagwillae
Jogeumeun bukkeureopgetjiman
Nuguboda jjaritage sagwillae
[Changjo] Naega seotulgo eonulhae boilji mollado
[Chunji] Jalhaejulgeoya geu nuguboda deo
Jalhal su isseo
Naega seotulgo eonulhae boilji mollado
[C.A.P] Cheoeumen jom miheuphaesseo,
Modeunge da eosaekhaesseo
Putnaegicheoreom
Ni apeman seomyeon beolbeol tteoreo
Eoreo nan babocheoreom molla molla
Naega wae ireonji molla
Yonggireul naeyagesseo namjadapge
Yes sir be brave
[Ricky] Ajik eoryeoseo
[Changjo] Joheun geotdeul sajul sun eobtjiman
[Ricky] Geuraeseo
[Niel] Nae sarang da julgeoya
[Ricky] Georeoseo
[Chunji] Jeo haneul kkeutkkaji neol hyanghae ga
Nae moksum geolgo neol jikyeojulgeoya
[Niel] Neo ije naran aerang sagwillae
Jogeumeun bukkeu-reop-getjiman
Nuguboda jjaritage sagwillae
[Changjo] Naega seotulgo eonulhae boilji mollado
[Chunji] Jalhaejulgeoya geu nuguboda deo
Jalhal su isseo
Naega seotulgo eonulhae boilji mollado
[Ricky] I know, I know, I know
[Changjo] Jogeumeun buranhan nae mam
[Ricky] You know, you know, you know
[Changjo] Neon naui jeonbun geol
[Niel] My girl nae gyeote dugopa
[Chunji] Dan hanappunin you’re my girl
[L. Joe] I wanna love you all day,
Wanna love you all night
You got me feelin’ so hot,
Oh yeah oh yeah
I wanna love you all day,
Wanna love you all night
You got me feelin’ so hot,
Oh yeah oh yeah
[C.A.P] Neon nugukkeo? Neon naekkeo
Neon nugukkeo? Neon naekkeo
Neon naekkeo you’re my girl

Haiiiiiiii . Aku tau post lyrics ja . Aku tak tau nak post apa dah ni . Ini lagu kegemaran dia . Aku pun ikut sukaa . Dialah ni . Ajar aku layan lagu ni . LJoe handsome gilaa ! xD Lyrics dia pun macam aku jaa . Tapi aku perempuan . Tak boleh nak cakap macam tu . Adehh ! -.- Aku tak tau kau anggap aku apa . Yeahh , kawan kau . -_________-
BAI

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Wonderful Tonight by B1A4 Lyrics


I'm gonna find you
I'm gonna hold you
Where you at?
Let's go B1A4! Eh! 

Baby crying for love tonight
Oh but it's alright
It so wonderful tonight
Come back to me now

Wenillo niga meonjeo jeonhwal georeo, neoye moksori
Chagab go nalka robge naege malhae, yeogi kkaji haja

Wae geureo neunji naneun jal moreugesseo
Mwo ttaemun inji do jeohi moreugesseo
I don't wanna hate you, jeomjeom meoreojyeo ga
Oh baby

Let's go neo egero girl tonight
Neo eobshin lonely tonight
Neowa hamkke, haji mot han iri
Neomu manheunde

Baby na egero girl tonight
Neo eobshi nan hurt tonight
Where you at? Where you at?
Where you at? jigeum eodiya neo
[ Lyrics from: http://www.lyricsmode.com/lyrics/b/b1a4/wonderful_tonight.html ]
Jeonhwa ga ullyeo, Ring Ring Ring
Neukkimi wa na, Ding Ding Ding
Igeon haegyeol dweji anheul munjeya
Geujeo iyureul mudgo shipeul ppuniya
Nun gamgo hanbeondeo saenggakhae
Uri dul sa I munje
Gucha han byeon myeong, georideul daeu
Namja ege jal dulleo daegireul
I don't know

Eodu un bam, heung geonhan ttam
Neoreul chaja na seoneun I shigane, byeonhae gane
Bappi dora ganeun sesang cheoreom

Na hollo I sseulsseul han I bame
Neomu neomu neomu do cha
Tteoreo jigi shilheun geudaewa na

Let's go neo egero girl tonight
Neo eobshin lonely tonight
Neowa hamkke, haji mot han iri
Neomu manheunde

Baby na egero girl tonight
Neo eobshi nan hurt tonight
Where you at? Where you at?
Where you at? jigeum eodiya neo

Naege deung dorigo doraseo neun geudae moseub
Ajik na neun shil gami najil anha yo
Oneul do geudae ye moseub tteo ollimyeo
Uri chueok dashi saenggakhae yo

Let's go neo egero girl tonight
Neo eobshin lonely tonight
Neowa hamkke, haji mot han iri
Neomu manheunde

Baby na egero girl tonight
Neo eobshi nan hurt tonight
Where you at? Where you at?
Where you at? jigeum eodiya neo

Baby crying for love tonight
Oh but it so alright
It so wonderful tonight
Come back to me now



Miss him .
BAI

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

You do me cry again !


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai . Aku tak paksa sesiapa pun baca post ni . Ini luahan hati tak terkawal . Jadi tolong hormat akan post ni . Minta maaf jika ada perkataan yang menyinggung hati sesiapa yang terbaca . Terima kasih kepada yang membaca post ni .

Hari ini aku nak menangis lagi . Aku tau dia takkan pernah anggap aku lebih dari kawan . Yeah , aku sedih cuma sebab tu . Terlalu sensitifkah aku ? Kenapa aku tak boleh terima hakikat itu ? Tolonglah aku . Maafkan aku sebab buat kau rasa tak senang dengan sikap aku . Aku tau , aku ni lebih lebih . Mengharapkan lebih perhatian daripada kau . Mengharapkan kau dapat mencintai . Berkali-kali aku doa perkara yang sama . Dan aku takkan jemu berdoa tentang itu .

Aku mohon pada kau , biarkan aku menangis . Sesungguhnya menangis saja dapat mengubati hati yang perih . Dapat mengubati hati yang tak dapat menerima hakikat yang sebenar . Biarkan aku menangis . Aku mohon pada kau jangan ambil kisah tentang ini . Teruskan hidup kau yang single . Teruskan hidup kau seperti dulu . Jangan kau rasa terganggu atas kehadiran aku . Aku tau aku telah mengacau bilaukan hati kau . HAHA , Maafkan aku .

Maafkan aku . Aku tak sanggup nak baca mesej yang kau hantar . Aku tak bersedia untuk mengetahui kenyataan itu . Bila aku bersedia , akan aku buka mesej . Sekarang akan aku biar mesej itu tak dibaca . Aku harap kau teruskan menganggap aku sebagai kawan kau . Aku okeyy la . *nangis*


BAI



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Juniel with Yonghwa Babo Lyrics


[Lyrics]
너와 나 친구라는 말이 어색해 연인이란 말이 어울려 오~
You and I the word friend is awkward for us,  lover is fit us better ooh~
난 처음으로 내 맘 고백할게
I will confess my heart for the first time
난 저 하늘의 별도 따줄게 니가 원한다면 뭐든지 오~ 난 해줄 수가 있어
I’ll give you the star in the sky if you want, anything ooh~ I can do anything for you
Oh I love you love you love you, You love me love me love me
알아 날 향한 너의 마음을~(너의 마음을)
I know your heart toward me~ (your heart)
Oh I love you love you love you, are you love me love me baby
나도 너를 사랑하니까
Because I love you too
# 난 바보 난 너만 보는 바보 널 사랑해
I’m a fool, I’m a fool who only look at you, I love you
누가 뭐라고 놀린대도 너만 보는 바보가 될게
Whatever peoples say (make fun of us) I’ll always be a fool who only look at you
바보 난 너만 보는 바보 내 손을 잡아줘 나를 안아줘 너만 사랑하는 바보~
Fool, I’m a fool who only look at you, hold my hand, hug me,  I’m a fool who only love you~
난 너만 생각하다 잠들어 꿈속에서 너만 꿈꾸다~ 오 난 아침을 깨운대~
I only think of you, in my sleep’s dream, I only dream of you~ oooh I wake up in the morning~
Oh I love you love you love you, You love me love me love me
알아 날 향한 너의 마음을~(너의 마음을)
I know your heart toward me~ (your heart)
Oh I love you love you love you, Are you love me love me baby
나도 너를 사랑하니까
Because I love you too
* Repeat
Baby~ want your love, Baby want your love~ love you love you I’ll take you in to my mind
Baby~ want your love, Baby want your love Oh oh
# 난 바보 난 너만 보는 바보 고마운걸 친구들 모두 부러워해
I’m a fool, I’m a fool who only look at you, I’m thankful that all my friends are envious of me
나만 보는 바보 때문에
you’re a fool who will only look at me
바보 넌 나만 보는 바보 언제나 믿을게 우리 함께해 둘만 바라보는 바보
Fool,  you’re a fool who only look at me, I’ll always believe in you, both of us together a fool who look at each other
Baby~ want your love, Baby want your love~ love you love you I’ll take you in to my mind
Baby~ want your love, Baby want your love~ love you love you I’ll take you in to my mind
[Romanize]
neowa na chinguraneun mal-i eosaek-hae yeonin-iran mal-i eoullyeo o ~
nan cheoeum-euro nae mam gobaek halge
nan jeo haneul-ui byeoldo ttajulge niga wonhandamyeon mwodeunji o ~ nan haejul sugaitseo
Oh I love you love you love you, You love me love me love me
ara nal hyanghan neoui ma-eumeul ~ ( neoui maeum-eul )
Oh I love you love you love you, Are you love me love me baby
nado neoreul sarang hanikka
# nan babo nan neoman boneun babo neol saranghae
nuga mworago nollindaedo neoman boneun baboga dwilge
babo nan neoman boneun babo nae son-eul jab-ajwo nareul anajwo neoman saanghaneun babo ~
nan neoman saenggakhada jamdeuleo kkumsogeseo neoman kkumkkuda ~ o nan achimeul kkae-undae ~
Oh I love you love you love you, You love me love me love me
ara nal hyanghan neoui ma-eumeul ~ ( neoui maeum-eul )
Oh I love you love you love you, Are you love me love me baby
nado neoreul sarang hanikka
* Repeat
Baby~ want your love, Baby want your love~ love you love you I’ll take you in to my mind
Baby~ want your love, Baby want your love Oh oh
# nan babo nan neoman boneun babo gomaungeol chingudeul modu bureowohae
naman boneun babo ttaemune
babo neon naman boneun babo eonjena mideulge uri hamkkehae dulman baraboneun babo~


BAI

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Tak sekolah


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Haiiiiiiiiiiii . Korang sihat ? Demam aku dah beransur pulih alhamdulillah . Aku tak pergi sebab dapat MC . Lagipun aku tak sedia langsung barang nak pergi sekolah hari ni . TT__TT Harapnya puasa korang okeyy bagi tahun ni . Nak raya ni . Jangan tinggal puasa tau . Bagi perempuan takpelah kalau datangnya "cuti" . 

Fuh -.- Dahlah tak sekolah . Boleh lagi online facebook blogger bagai . Macam orang sihat pulakk . lol . Aku bosan tak tau nak buat apa pagi pagi macam ni . Semua orang sekolah aku je tak sekolah . Jadi teramat bosan . Facebook sikit jelah online . Kebanyakan sekolah kan ? Adehhh~ Inilah akibat aku tak ke sekolah . Tapi bestt jugakk . Hehe .

Weeee~ Kredit aku sudah adaa . Boleh main mesej lagi . Kesiann domo sebab hantar mesej banyak sangat . Tapi aku balas sikit je . Memanglah dia tu celcom . Mana tak mahal maxis mesej dekat celcom . Hampir 10 sen mesej dengan celcom . Kalau call dah habis berapa banyak kredit aku . Nanti aku harap dia online~ Lagi best chat dekat facebook . Mesej akan menghampakan bila kredit sudahh habis . Fuh -__-


BAI

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

End of Exam !



Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Haiiiiiiiiiiiiiiiii . Hari ni aku demam . Tapi tetap pergi sekolah untuk exam . Tak nak tinggal exam . Satgi susah pulakk . Walaupun tau macam ada gagal je nanti . Aku demam ada sebab ni . Hehe . Demam disebabkan domo buat aku menangis . Esok tak pasti nak pergi sekolah ke tak . Tengoklah kalau demam ni okeyy . Kalau tak okeyy tak confirmlah .

Exam is over ! ! ! Yeahh . Tapi bila exam habis takut pulakk tunggu keputusan . Yelahh kan , aku banyak hentamm jaa . Sabar jelahh . Kalau gagal periksa akhir tahun mesti buat yang terbaik . Chaiyokk ! Chaiyokk ! Jangan mengalah . Aku pasti bolehh !

Exam pun over . Merajuk aku pun over . Dia pujukk aku . Wehee xDD Gembira pulakk aku . Takpelah . Dia anggap aku kawan je . Tapi aku tak boleh anggap dia kawan . Dia layan aku memang baik . Tak macam lelaki lain . Layann aku jahat semacam je . He the best friend but me cannot change my mind you my friend . Huh , gilalah aku macam ni . 


BAI


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Today ?


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Haiiiiiiiiiiiiiiii . Hari ni aku tak rasa happy pun . Sedihh je banyakk . Dua kali sedih . Pertama exam . Aku tertinggal soalan math . Sedihh sangat weh . Aku rasa macam gagal je .
Lagi-lagi aku teringat Science . Science lagilah aku hentam banyakk . Tak sanggup nak tau keputusan . Aku tak nak tau . Ya Allah berilah aku kekuatan atas ujian ini . :'(

Kedua , aku rasa aku tak boleh tanggung lagi . Aku jealous . Aku tak mampu bila dengar kau chat dengan perempuan lain . Kenapa aku lemah sangat ? Ya Allah bantulah aku untuk hadapi semua ini . Sesungguhnya aku hanya manusia kerdil . Aku lemah . Aku tak mampu . Aku tau kau cuma anggap aku kawan . Tapi aku tak boleh . Dia tinggalkan aku . Dia dah off facebook . Aku cuma chat sikit jaa dengan dia hari ni . :'(


BAI



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Dia online xD


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Haiiiiiiiiiiiii . Hari ni korang puasa ? HAHA . Aku ? Aku tak puasa . Alah -.- Fahamlah masalah wanita . Korang sihat ? Aku sihat je . Alhamdulillah , aku masih boleh hidup di bumi Allah . Ucapkan syukur sebanyak yang mungkin jika anda masih boleh hidup di bumi Allah . 

Apehal mulut aku tak berhenti senyum ni ? Senyum aku dah terlebih lebar dah . Walaupun kitorang cuma kawan . Cuma chat dalam facebook . Tapi aku tetap happy bila dengan dia . Aku tak tau kenapa , tapi dia je yang boleh buat senyum aku jadi ikhlas . Aku harap sangat dia jodoh aku . 

Korang tak perlulah tau nama dia . HAHA . Kali ni aku janji aku akan suka dekat dia seorang . Aku bersyukurlah dapat berkawan dengan dia . Sekarang tengah chatlah ni . Dia kata dia tolong mama dia buat kuih badak berendam . Rajin jugakk budakk ni tolong . Dia kata nak bagi kuih tu hari raya ni . Betul ke tidak budakk ni . TT__TT Aku pulakk teringin nak rasa .


BAI



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Post Qoutes Picture








BAI






Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Aku , Unnie Amirah dan Unnie Ya Na


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Haiiiiiiiiiiii . Hari ni aku puasaaaa . HAHA . Korang puasa ? Tanya soalan yang sama je aku ni . Korang sihatt ? Sentence yang sama lagi . Takpelah . Abaikan . Tiba-tiba kat sekolah aku bad mood . Kenapa mood aku ni nak bad pulakk kat sekolah ? Tak pasal-pasal marah orang yang tak bersalah . Okeyy , kita tengok gambar aku , unnie Amirah dengan Unnie Yana . lol , diorang semua comel-comel + cantik . Aku tak cantik pun .


Okeyy tak ? Aku tau aku macam abcdefghjkl . Aku tahu aku tak lawa tak comel dan macam macam lagi . Tak payahlah nak komen negatif . Nanti aku jugak yang sensitif . Lagi baik aku yang fikir sendiri aku tak cun , tak comel dan macam yang korang fikir . Unnie aku semua lawa kan ? Diorang cun ! Tengokk unnie Yana aku tu rock je . HAHA . Orang belakang unnie Yana tu abaikan . Aku tak kenal . Peace^^

BAI



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Welcome August , Goodbye July !

Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Haiiiiiiiiiiiiiii . Korang puasa tak ni ? Aku mesti ah puasa . Alhamdulillah , aku belum datang bulan lagi . Jadi bolehlah meneruskan puasa sehingga ke hari ni . Hari ke12 kita berpuasa . Korang macam mana puasa ? Ada masalah ? Kalau ada masalah cuba ceritakan . Hehe . Ceritakan kat orang yang dikenalilah . Tak bermaksud pun suruh korang cerita kat aku . 

Selamat datang August ! Selamat tinggal July . Entah ayat mana aku curi . Nasiblah kalau ayat aku sama dengan korang . Hehe . Bulan July sekali dengan puasa . Kali ni puasa datang cepat . Tapi best jugak puasa datang cepat . Boleh raya cepat . Duit raya duit raya . Dapat duit raya aku nak beli handphone ah . Kekeke~ Membazir je aku ni .


BAI



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment