Welcome July !


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Haiiiiiiii . Selamat datang Julai ! Selamat tinggal Jun ! HAHA . Aku harap bulan ini adalah keajaibannya . Aku akan merajinkan jugak diri belajar dan buat homework bagi habis . Bertimbun homework dekat bilik aku tu . Hari ni pun dapat lagi homework . Malasnya~

Tadi Atin invite aku join segmen : Jom Kenali KPOP Bloggers . Tapi aku tak post lagi . Bukan malas eh . Barang KPOP pun aku tak capture lagi . Esok jelah nampaknya . Barang KPOP aku sikit je . Kalau barang KPOP aku cuma ada majalah e-pop jelah . Aku tak kaya pun macam korang . So barang KPOP yang aku ada just benda tu . 

Cakap pasal e-pop aku dah beli e-pop edisi bulan Julai . Aku beli hari jumaat tu . Masa aku beli tu tak masuk bulan Julai lagi pun . HAHA . Kira express la ni . Tak mau e-pop habis . Tapi kat kedai tu e-pop tak habis punya . Try beli e-pop edisi bulan Julai nak dekat habis bulan Julai tu . Ada lagi weh . Yang bulan bulan lepas pun ada lagi kat kedai tu . 

Penat menaip .
Sayonara


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 comment:

Cik Rongoks said...

hope bulan julai nie banyak benda best yg jadi :) weeee ~