Unnie ke Politeknik Kulim


Dia pandang akulah . XDD
Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Haiiiiiiiiiiiiiii . Hari ni kakak aku pergi Politeknik Sultanah Bahiyah Kulim . Sunyilah aku macam ni . Malam ni aku tidur sorang soranglah pulak . Tapi adik aku ada . Tapi lelakilah pulak . Tak best . Tak boleh dibuat geng . Nak cerita hal peribadi payah sebab adik lelaki aku mulut becok . Cerita habis dekat mak abah aku . Kantoi habis .

Kakakkkkk adik rindu gila dekat kakakk . Rasa macam terlalu cepat kakak pergi tinggalkan aku . Walaupun cuma pergi Politeknik aku tetap rasa sunyi . tsk . Malam ni aku pusing sebelah kakak aku takde . Sunyi gila weh . Tak sanggup aku nak lalui kehidupan tanpa kakak aku . Lepas ni jenjalan memana pun terasa sunyi . Mak aku lagi tak boleh dibuat geng . Haih . Tua dah nak cerita pasal orang muda muda . Kekeke .


Dahlah unnie aku pun pergi Poly-tech Mara . Unnie aku pergi 2 Julai 2012 . Memang rindu kerinduanlah . Unnieeeeeeeee ! ! ! Adik pun rindu unnie . Lama gila tak mesej mesej dengan unnie . Lagipun adik takde kredit . Malaslah nak topup . Adik nak simpan beli headphone BTOB dengan baju Infinite . Teringin gila . Tetiap hari aku berangan nak benda tu . HAHA . Apa-apa pun aku akan berjuang mahukan benda tu . 



Menunggu kepulangan kakak dengan unnie . Miss you sister . :D
Ppyong



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 comment:

Miss Nieyna said...

Sabar ea , nnti suruh la ur sister balik tiap weekend , bole jd peneman awak tidur malam2 . ^_^