Ulzzang Boy Picture


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Haiiiiiiiiiiiiii . Aku puasa hari ni . Makin lama terasa makin malas nak puasa . Tapi bersabar jelah . Tak banyak pun kan . Puasa pun dapat pahala . Tak rugi kan ? Daripada orang yang tak puasa tu . Puasa wajib pulak tu . Okeylah . Hari ni aku malas nak ceramah . Kita tengok gambar ulzzang lelaki jepun or korean .







Itu jelah . Aku tak larat dah nak copy paste link photo tu . Nak kena cari lagi . Memang banyaklah . Dalam salah satu ulzzang boy tu mesti ada yang korang kenal kan ? Bagi peminat ulzzanglah . Yang tak minat tu pastinya tak kenal kot . Ada gambar kat atas tu banyak muka kan ? Malas sangat ni . Dah ada copy paste link photo je . HAHA . Takpelah okey . Comel tak ulzzang boy kat atas tu ? Korang jangan ambil gambar ketiga tu . Gambar ketiga tu dah aku pakaikan kat dp facebook aku . Hehe .

Ppyong








Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 comment:

Ayuni Yusop said...

Fuyoo!Rajinnya upload pic-pic ni semua!^^

Che Rosliza Che mat said...

datang singgah dan follow..