Thankyou for being my 500 followers


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Haiiiiiiiiiiiiii . Korang sihat ? Aku sihat je . Hehe . Kenapa gembira terlebih ni ? HAHA . Lama dah aku tunggu followers ke 500 . Akhirnya ada jugak . Siapa yang bertuah tu ? Jom klik sini untuk ke followers bertuah tu . Followers bertuah itu ialah LollyChoclite .


Itu buktinya dia followers ke 500 . Terima kasih banyak-banyak kerana sudi jenguk-jenguk dan follow blog naif aku . Naif ke ? Aku pun tak tau . Aku tak tau pun maksud naif tu . Hehe . Entahlah . Orang kata blog aku awesomelah nicelah . Tapi aku rasa blog aku ni buruk je . -.- Aku kan tak pandai edit blog macam orang lain . Jom tengok biodata tuan blog bertuah tu .

Nama : Nor Huda .
Known as : Huda/Uda .
Age : 16 .
Followlah blog bertuah ni . Aku ada hadiah untuk Huda . Tak cantik kan ? -.- Aku tak pandai buat semua ni . First time aku buat . Jadi buruk gila -.- Aku tahu aku tak pandai edit mengedit ni . Silalah terima dengan hati terbuka dengan hadiah yang tak awesome ni . 



Ppyong~



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 comment:

Natasha said...

tahniah..
awk pn same..
http://anzulnashome.blogspot.com/2012/07/my-500th-follower.html

sedutzone said...

500 je dapat hadiah?? 505 tak dapat?? cantik nombo tue... levie's tu... ahakz....