Sling Bag Type B Infinite


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Haiiiiiiiiiiiiiii . Korang tengok gambar kat atas tu ? Haa , tu gambar Sling Bag Type B Infinite . Aku teringin gila nak beli beg tu . Lawa kan ? Korang jangan beli ! Hehe . Aku memang peminat Infinite ke ? TT__TT Aku nak beli Beg BTOB tapi takde . Yang ada cuma kotak pensel BTOB je . Aku tengok kotak pensel BTOB pelik je . Dah lari tajuk pun .

Aku rajinkan diri pergi basuh pinggan mangkuk semata-mata nak suruh mak aku buat simpan duit aku dalam bank je . -.- Akhirnya mak aku setuju nak simpan duit aku dalam bank . Hehe . Berkat aku tolong mak aku basuh pinggan mangkuk tu . Tak baik betul aku ni . Minta balasan . Simpan je . Bukan minta beli barang . Kalau beli barang guna duit aku la . Takde maknanya nak suruh mak aku belikan .

Aku dah tanya pun dekat penjual Beg tu . Harga dia RM52 termasuk postage . Kalau tak termasuk cuma RM42 . Cubalah cari beg tu kat lain . Sah mahal weh . Nanti la aku suruh mak aku ajar aku cara bank-in . Hehe . Baru first time kot . Aku bank-in dekat penjual tu minggu depan la jawabnya . Buat kad pun lama apa . Aku beli dekat siapa rahsia la . Nanti orang beli sama dengan aku habis la . Tapi aku rasa memang ada orang dah beli beg sama macam tu . -.-



Kotak pensel BTOB aku tu . Pelik TT__TT
Ppyong



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 comment:

Nurul AtiQah said...

Rm52? dkt mana tu O.O
unnie tgk hari tu bag tu harga rm 35 sekali postage.

Yui Xilue said...

beli dekat mana ?