Domo eh ?


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Haiiiiiiiiiiiiiii . Rajin kan aku online pepagi macam ni ? HAHA . Aku kalau online pagi macam ni kiranya aku tak boleh online petang dan malam nilah . Malam ni nak balik kampungggggggg ! Sempena bulan ramadan aku relakan . Hehe . Padahal sebenarnya aku malam gila . 

Bila masa aku suka domo ni ? HAHA . Takkan . Aku suka domo yang bermaksud orang . Domo tu oranglah ye . Entah aku tak boleh berhenti panggil dia domo walaupun dia dah tukar pp sekali dengan nama profile . Nampak sangat dia malu aku panggil dia domo . Kekeke~ Kesian kau . Sorry , aku tak boleh bagi tau nama sebenar dia .


Domo-love ! 
Ppyongg~ 



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comment: