Brown Blogger


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Haiiiiiiiiiiiii . Korang tengok ada berlainan tak dengan blog aku ? Ada tak ? Ada tak ? HAHA . Adalah . Purple kepada Brown . Ungu kepada koko . Bila masa aku suka warna koko ? Aku pun tak tau . Aku terlebih obses ni tengok Harry Potter . Tapi header tu jadi Hermione -.- Alah ._. Gambar Harry Potter payah cari . Kalau ada pun gambar tu tak sesuai . Aduh -_-

Harry Potter ke Hermione ke aku tetap kpopers eh . Ingat aku letak Hermione aku dah boring dengan kpop . No , no , no ! Never . I'm never bored with kpop . Kpop is my life . Lee Minhyuk is my love . Hah , itu merepek dah . kekeke~ Tapi yang tak ditukar lagu kpop . HAHA . Obses mana pun aku dengan Harry Potter lagu tak ditukar . Jadi jangan pening bila datang blog aku . Selamat datang ke Harry Potter obsesses's blogger . 

Tapi kan aku tak pernah ubah apa-apa pun kat dalam blog . Aku cuma tukar warna blog je kalau aku edit pun . Nak tau kenapa ? Malas dan takut rosak terus HTML dalam tu . Kalau rosak menangis berpuluh-puluh baldi aku . Aku sayang gila blog ni . Setahun lebih lorh aku jaga blog ni . Setahun lebih aku berhubungan dengan blog . Setahun lebih aku mengedit blog tanpa jemu . 


Ppyong



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 comment:

zera eira said...

nampak kemas jee. sedap mata tgk. :)