Blogskin Kedua


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii . Weh weh aku berjaya buat blogskin kedua . Yahoooooooooooo ! Alah itupun atas bantuan MrsBaekYeol . Tanpa bantuan dia blogskin ni takkan jadi . Betul tak tipu . XDD Tuto dan freebies dia sangat membantu . Terima kasih sekali lagi MrsBaekYeol . 

Nak download blogskin tu ? Kena janji dengan aku dulu . Boleh ? Jangan buang credit tu ye ? Nak guna basecodes ? Boleh je . Tapi credit aku dengan MrsBaekYeol okey kan ? Kalau nak download click --> Staying Here Blogskin . Sebenarnya aku ada satu lagi blogskin . Jom tengok dekat bawah ni .


Blogskin first tema dia Lee Min Hyuk . Hehe . Jelas-jelas jelez tengok orang suka Min Hyuk boleh pulak aku buat . Memang ah aku ni . HAHA . Tapi takpe ah . Aku tak kisah pun korang pakai . Blog ni kaler ungu . Atas tu kelabu . Blogskin pertama dengan blogskin kedua mana lagi cantik ? Komen-komenlah ye . Aku nak tau jugak . Hehe . Nak download click --> Lee Min Hyuk BTOB Blogskin . Apa-apa pun terima kasih kerana menggunakan blogskin yang dibuat oleh aku . Blogskin ni pun atas bantuan orang yang sama . Aku bangga kalau ada jugak orang yang nak pakai . Kamsahamida !

Ppyong





Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comment: