Aku skema ?


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Haiiiiiiiii . Hari ni sekolah macam biasa . Takde happening macam kelmarin . Kerja sekolah pun ada yang diberi . Siap setengah . Setengah lagi buat kat rumah . Memang malas aku ni . Aku tak study lagi . Ah , bahaya . Periksa nak dekat boleh aku buat tak tau . TT__TT

Kenapa aku cakap macam tu ? Skema ? Apa tu ? Macam-macam jenis skema . Sebenarnya aku pun tak tau apa maksud skema . Tapi . . tapi ramai orang kata aku skema . Apa tu weh ? Mungkin aku jenis tiru gaya artis kot . Ye ke ? Mungkin bila dah habis periksa aku masih baca buku . HAHA . lol . Dah tabiat . Baca buku tak kira masa . Tapi buku pelajaran aku malas . -.-

Tema blog aku dah bertukar ke pink hitam pulak . Aku pun tak tau mai dari mana idea ni . Yelah , aku tengok blog aku ni tak sesuai dengan colour koko ni . Pelik tau -.- Mungkin korang perasan . Ada orang kata blog aku ni dalam macam air milo . HAH , tu yang risau . Dahlah puasa . Tengok blog yang macam air milo dahaga pulak korang . Jadi aku tukar tema . Okey tak tema blog kali ni ?


Sayonara



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 comment:

Cik Laure Weng said...

saja nk tinggal jejak dcini..
selamattt berpuasa.. =)