Segmen : We're KPOP Bloggers


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo 

Hai . Okey , Nara try masuk segmen . Lagipun ni about KPOP . Jadi takde masalah nak masuk . Boleh kenal-kenal dengan KPOP bloggers yang lain kan ? Tak rugi lol . Let's start .

Nak join click - Mrsbaekyeol's blogger
The rules
1. Ada blog dan warganegara malaysia.
2. Lelaki atau perempuan. Selain dari itu tidak diterima.
3. Follow blog Tieqa & Yeol-na dan like page INI
4. Buat entry bertajuk " Segmen : We're Kpop Bloggers". Kemudian,
letak banner di atas dan linkkan ke entry ini.
5. Jawab soalan yang diberikan.
6. Letak link entry anda di kotak comment blog saya
7. Tag sekurang-kurangnya 2 orang rakan kpop bloggers.
dan pastikan mereka tahu.
8. Tarikh tutup : 10/6/2012

Questions
1.Sejak bila korang mula meminati music KPOP ?


Nara mula minat music KPOP pada 2010 mungkin . Tapi lama jugaklah . 


2.Apa yang bestnya tentang KPOP yang orang lain perlu tahu ?


Nara suka KPOP sebab banyak group diorang menyanyi sambil menari . Diorang punya menari lain dari Malaysia dan ia membuatkan Nara tertarik . Orang lain perlu tahu bahawa KPOP bukan menyanyi biasa-biasa macam dekat Malaysia . Tapi Malaysia ada jugak tapi tak menarik . HAHA . 


3.Favourite artist/group ?


Super Junior
Infinite 
BTOB
SHINee
Nu'est
Teen Top
Big Bang


Sikit-sikit sudahlah . *smile


4.Siapa ultimate bias korang ?



Min Hyuk from BTOB group
5.Antara banyak2 blog kpop bloggers . Blog siapa yang selalu korang review . Nyatakan 2 sebab .

Nana Johari's blogger

Pertama , mungkin tutorial . Kedua , banyak info KPOP .


TAG - Mira | Cheq Nida


Teringin join . Akhirnya tercapai jugak untuk post benda ini . 

BAI











Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 comment:

cнιզ иιƉα [T.O.P] said...

segmen kpop? oke join! :) thanxx sbb tag! :D

Nurul AtiQah said...

thanks join segmen :)
nice to meet u, kpopper ^^