Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo .

Hai . Nara join segmen . Jom join jika followers kurang daripada 500 . Tepat 500 tak boleh . Bawah 500 . HAHA . Nak join click banner segmen tu . 

Followers - 435 
Tamat segmen - 12 Jun 2012 , 10 pagi . 


BAI



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

8 comment:

MISS Z BERCELOTEH said...

lagu ne lagu my girl kan hhehe :)

makasi sudi join :)

LoveLicious ! said...

dari segmen yang sama . i follow youu :) hehe

http://scandalforlife.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Ayuni Yusop said...

dari segmen yang sama!
done follow(440#),hit me back k!!^^
btw,you have an awesome blog..suka bw here

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Mr.Muink said...

dah follow kamu , dari segmen yang sama , jemput singgah yer . =)
MuinkSnikerdoodle

tak salah kalau berkawan kan ;)
My Facebook
My Twitter

::azmina nordin:: said...

salam mina datang dari segmen yang sama sambil follow http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

fardiyah said...

singgah sini dan follow
http://fardiyah.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

puteri nur afiqah said...

dari segmen yg sama.. sudah follow..
sudi2 la ke blog saya ^_^

http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

*followers ke 446

iehahfarihah said...

salam,
singgah sini jap dari segment yang sama.
done follow awak
follow me back erk..
http://iehahfarihah.blogspot.com

thank..