Ponteng xD


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Haiiiiiiiiiiiii . Boring jugak pergi sekolah hari ni . Mood hari ni serupa sekolah yang sunyi . Hehe . Nak buat macam mana , dah rasa macam tu lol . BI bosan . KHB cikgu takde . Memang syiokkkkkkkkkkk . Haih . 

Aku nak cerita benda tulah . KHB Cikgu takde . Aku tak siap Math , aku buatlah dekat kelas sebelah . Buat dekat kelas aku maknanya kena duduk dengan lelakilah . Habis buat Math aku pergi kelas aku simpan barang then pergi pulak tandas .

Lepas pergi tandas aku tengok kelas sebelah ada cikgu . Tak berani nak masuk . Aku kan pemalu ? -.- Aku masuklah kelas aku duduk sorang-sorang . Lelaki tadi entah kemana . Lepas beberapa minit je lelaki lelaki tu masuk pulak . Haih . Kacau daun betul . Aku buat tak tau then sambung tidur . Diorang halau pun aku buat tak tau . Hehe . Ceh , malu ke tu ? -.- Punya syok tidur sampai termimpi-mimpi sekali lolxD . Apalah nak jadi ? ._.

Masa rehat pun aku tak sedar . Tidurlah hanyut dibawa mimpi . Ayat sastera yang tak sempurna . Hancur xD Nasib baiklah masa rehat tu aku sedarlah jugak . Lari lintang pukang pergi kantin beli makanan . Diorang lelaki mana ingat nak gerak aku . Lepas rehat ada Math . Boring -.- Boring -.-


Jalan senyap-senyap supaya orang lain tak tau . xD
BAI

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comment: