My new dongsaengs


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai Hai Hai . Aku dapat unnie baru lagi . HAHA . Tak sangka lolxD Aku kenal lama dah . Siap main tweet dengan dia lagi . Tapi sekarang baru aku mintak dia jadi kakak angkat aku . Haih . Nak buat macam manalah kan aku kan pemalu . tsk . Ah , memang happy ! ! ! Unniee.....

Jangan ingat aku lupa unnie first aku . Aku sayang lagi unnie first aku . Perangai gila-gila macam aku . Tak kisahlah . Apa-apa pun aku sayang semua unnie aku . Semua unnie aku baik-baik belaka . Perangai lebih kurang macam aku . Memang bestlah kan . 

Weeeeeyyyyyyyyy ! ! ! Aku memang tak pandai nak buat ayat panjang berjela macam post orang lain . Jadi janganlah kritik post aku . Haih . Bilalah nak pandai buat post panjang berjela macam orang lain .  lol aku tak pandai . BM aku pun B je . Manalah nak pandai buat post panjang panjang . Dalam karangan pun aku buat patah perkataan sama macam dia suruh . Nak suruh 200 patah perkataan pun tak boleh . Malang~ D

Ppyong


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comment: