Lontar Peluru


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai . Memalam buta pun sempat lagi post . Haih . Nak buat macam mana , aku tak nak blog ni bersawang . Lagi-lagi sekarang aku dah jarang post . Blog jarang kena hias . Sekarang blog aku dah kurang info dan tak lawa lol . Haih . Abaikanlah korang .

Petang tadi ada pertandingan akhir . Bukan lari 100 , 200 meter tu . Yang tu untuk Hari Sukan . Yang ni aku masuk lontar peluru . Dari tahun lepas aku masuk tapi tahun lepas aku sekadar simpanan . Tahun ni memang dipilih masuk tapi untuk rumah biru . Tahun lepas rumah merah .

Tension aku masuk lontar peluru tu ._. Payah kot . Aku ni memang bukan badan kecik . Tak kurus pun . Tapi peluru tu memang berat . Beratnya macam bola bowling tu tapi lagi berat dari bola bowling . Fahamkan sendiri . Aku pun tak tau macam mana nak terang . Aku ni tak datang latihan pulak tu memang patut kalah . Haih . Kesian aku . Tak pernah sekali pun aku menang untuk lontar peluru .

Takpe nanti aku masuk lagi . Masuk lari pulak . Jangan risau aku akan menangkan jugak untuk acara ni . Tak puas hati -.- Korang jom ramai-ramai support aku . Aku gementar jugak ni . Latihan apa pun tak buat . Joging pun tak joging . Memang takleh harap . Lantak ah . Buat yang terbaik !


Gambar yang takde kena mengena -.-
BAI 



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comment: