Hari Koperasi


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Haiiiiiii . Pergi sekolah pun tak belajar . Ceh , boring gila -.- Aku bawak henfon pun boring . Cikgu jeling kiri kanan sampai aku pun gelabah nak bawak keluar TT__TT Aku cucuk jugak mata cikgu . Tahu-tahu kitorang bawak henfon . Nasib tak kena rampas . Menggeletar aku kalau kena rampas . Huh . Lain kali aku mesti hati-hati kalau nak bawak henfon pergi sekolah .

Weh weh weh hari ini sekolah aku ada hari koperasi . Nak buat majlis pun lembab . Kena ada ucapan dari macam-macam pengarah . Aku bukannya teringin dengar . Terpaksa jugak menadah telinga dengar ucapan-ucapan serupa politik . Sekolah aku buat majlis hari koperasi simple-simple je . Mana buat megah macam sekolah lain . Typo je ayat aku lol .

Lepastu ucapan tu ada lah macam bicara berirama . Kawan aku masuk weh -.- Tapi sayang suara diorang tak jelas . Apelah ==' Aku dengar macam best tapi suara diorang tak kuat dan tak jelas . Aku pun dengar suka suki jelah . Dengar dan sembang . Hehe . Sembang dengan kawan akulah . Boringlah katakan ._.

Lepastu lepastu ada persembahan kawad kaki kemuncak . Kawad kaki tu dimulakan dengan perempuan . Diorang kawad berterabur weh =.= Kesian diorang kena gelak akibat diorang tersalah hentak atau apa entah . Aku tak tengok sangat because sakit hati TT__TT Macam mana aku tak sakit hati tahun lepas aku masuk kawad sekadar jadi simpanan . Dapat johan tak bagi dekat aku sijil . Kedekut nak mampoih -.- Bagi dekat beberapa je . Yang dapat sijil hari tu tak nak masuk pulak . Memang rugi bagi dekat diorang tu >.< Geram gila !

Kawad kaki lelaki punya okeylah . Tak banyak kesalahan macam kawad kaki perempuan tu -.- Lantak ah . Aku tak nak ambik tau . Biarlah diorang yang tanggung sendiri . Do your own business right ? That's why aku buat kerja sendiri . Broken grammar . Abaikan lol . Aku memang macam ni . 


Rehat sambil minut kopi XDD
BAI



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comment: