GHGHGHG


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hello . Sekarang aku dah jarang post . Aduh . Sorry tau korang . Aku layan group paling best pernah aku jumpa . Nama group tu secretlah . HAHA . Dah masuk group dapat kawan best-best . Dioranglah kawan terbaik aku . Peramah tau diorang tu . Tak sangka aku mula-mula masuk dah dapat kawan . Kalau tidak susah benar nak dapat kawan tau . Bersyukur apa yang ada . 

Korang tengok korang tengok . Apehal tajuk aku pelik sangat . HAHA . Aku tak tau nak letak tajuk apa dah . Otak sudah blur . Tak tau nak fikir tajuk apa . Jadi post dia pun  bercampur aduklah . Bacalah dengan senang hati . Jangan konfius . Pastikan mata anda sentiasa terlekat di post ini . Okey , aku merepek .

Tengok sekali lagi . Kenapa aku guna font berkaler hitam . Haih . Aku malas nak tukar kaler dah . Jadi nasiblah sesape yang baca . Sorry kepada yang baca . Aku dah mula guna 'aku' . Malas nak guna nama . Lambat kot . Aku tulis pastu padam . Penat aku nak post macam tu . Jadi bersabarlah . Jangan pulak cakap aku tak hormat korang sebagai yang lebih tua . Cuma lebih senang je .

BAI


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comment: