First time do fanfic posters


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai . Korang tengok lagi tajuk atas tu ? Fahamkan sendiri . Okey . Tengok jugak gambar kat atas ni . Apa benda tu ? Okey , itu poster fanfics Nara . Nara sekarang tengah buat fanfics jadi teringinlah nak buat poster fanfics sendiri . Nara dah takmau menyusahkan orang jadi Nara belajar buat sendiri . Hasilnya beginilah for beginner macam Nara .

Terima kasih Unnie Diyana sebab tolong buat poster fanfics haritu . Yang itu akan jadi poster fanfics ke-1 . Nara nak buat dua poster fanfics untuk first fanfics Nara . Korang bagilah sokongan kat Nara tau untuk buat fanfics tu . Nara nak sambung waktu sekolah . Bukan waktu sekolah yang dekat sekolah . Masa balik sekolah lah . Nara suka buat time tu sebab takde gangguan dari sesape pun .

Terima kasih jugak kepada Unnie Nana sebab buat tutorial tentang cara membuat poster fanfics Angst . Sebab dia jugaklah Nara berjaya buat poster fanfics kat atas tu . Kalau tak sampai bila pun poster fanfics tu tak akan menjadi . Dulu Nara pernah tapi tak pernah jadi dan tak elok untuk digunakan . Nara pun gembira sebab first time terjadinya poster fanfics .
Nara tau poster fanfics tu buruk . 

Korang jangan lupa baca fanfics Nara tau . Poster atas tu akan digunakan nak dekat akhir cerita . Nara tak akan guna lagi sebab dah ada poster yang Unnie Diyana buat . Jadi tunggu jelah . Nara harap fanfics kali ni dapat sambutan yang lebih hebat dari fanfics dulu . Thankyou again to all of you who helping me . 

Ppyong


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 comment:

ChimChim Edits said...

boleh tak saye tanye sikit ??