Danger Love Part 4 2/2


Part 4 2/2
Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hai korang . Aku dah sambung part 4 2/2 . Aku nak mintak maaf banyak-banyak okey . Yang hari tu korang part 4 tu dah ditukar kepada 4 1/2 . Aku rasa part 4 tu pendek sangat jadi aku tukar part 5 tu jadi part 4 2/2 . Fahamkan jelah . Aku pun pening tengok ayat aku sendiri . Haih .


Lama kan aku tak online facebook blogger twitter dan banyaklah . Bukan malas la . Takde kesempatan . Semalam aku sempat online facebook . Yang lain aku biar je . Aku layan my dongsaengs . HAHA . Bestlah layan my unnie . Aku dapat unnie baru lagi . Sebenarnya kenal lama dah . Aku baru buat permintaan nak jadi adik angkat dia . Unnie tu pun best . Nanti aku kenalkan .


Ppyong


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comment: