Translated EXO-K - MAMA


Translated to BAHASA MELAYU 

Cuai, cuai. Menembak tanpa nama, tanpa nama 
kejam, tidak wajar di. Tiada siapa. yang mengambil berat tentang saya?

Saya rasa saya tidak mempunyai pilihan tetapi untuk bertolak ansur yang telah hilang di luar 
Walaupun saya menutup mata saya

Mama! Jawapan saya, mengapa perubahan rakyat 
Adakah mereka sedar kewujudan masa itu 
saya telah lupa bagaimana untuk hanya mendengar, kasih sayang, tidak lagi tetapi hilang
pusing belakang mereka semasa bekerja hidup sementara

Penuh dengki behing bahawa topeng tanpa nama
Walaupun selepas melihat akhir, anda masih penuh dengan kelaparan
Adakah anda berpuas hati sekarang?

Kita tidak akan menghadapi mata kita lagi?
Tidakkah kita berkomunikasi? Tidakkah kita suka?
Tearing ataupun Mengoyakkan sehingga realiti yang menyakitkan
Katakanlah (wahai Muhammad) Mama jika anda boleh menukar, Mama

Dari sehari kita adalah di sebalik itu bar penjara 1 pintar secara sukarela
0 & 1 telah digunakan secara digital untuk membuat keperibadian saya
tidak hidup, perasaan dan kehangatan di sana, ada adalah hanya bahasa rongsok
Ada 1 padang gurun 1 sendiri-desolated 1
Lonliness kenaikan sebagai hari pergi oleh
Sebagai manusia kita hanya boleh dicederakan. Yeah-

Ketawa, menangis semua bersama-sama, mengadakan mesyuarat tangan yang berasa
Setiap menyerupai dan menyambung antara satu sama lain
Jika anda mahu untuk pulih .

Kita tidak akan menghadapi mata kita lagi?
Tidakkah kita berkomunikasi? Tidakkah kita suka?
Tearing ataupun Mengoyakkan sehingga realiti yang menyakitkan
Katakanlah (wahai Muhammad) Mama jika anda boleh menukar, Mama

Penakut!

Mati, membunuh, menjerit perjuangan. Ini tidak perang Mama Mama Mama Mama Bantu saya untuk kembali menjadi kafir semula Mama Mama Mama Mama Mengetahui Rolling kembali Mendapatkan hit dan belakang, berkongsi sisi, ini tidak bahkan permainan Mama Mama Mama Mama Bantuan saya untuk kembali menjadi kafir semula Yeah-

Cuai, cuai. (Mama) Tembak tanpa nama, tanpa nama. (Mama)
kejam, tidak wajar di. (Mama) No. Yang peduli tentang saya? (Mama)

Saya bersyukur dibenarkan untuk hidup di ini hari yang diberkati
Setiap hari mewujudkan hubungan baru
Berkongsi kasih sayang yang baik dengan semua orang dan bukannya hati shhatered
Jika anda masih boleh ketawa

Kita tidak akan menghadapi mata kita lagi?
Tidakkah kita berkomunikasi? Tidakkah kita suka?
Tearing ataupun Mengoyakkan sehingga realiti yang menyakitkan
Katakanlah (wahai Muhammad) Mama jika anda boleh menukar, Mama

Cuai, cuai. Menembak tanpa nama, tanpa nama
kejam, tidak wajar di. Tiada siapa. Yang peduli tentang saya?

Tak kejam ke lagu ni . AAAAAAAAAAA ._. Tiba-tiba Irah benci sangat . Huaaaaa ._. kalau lagu ni maksud dia elok takde la Irah delete . Grr ! Sebelum anda download lagu ni sila fahami lirik dahulu . Takut-takut menghina agama Islam . Irah sudah menasihati sebelum terlambat . 

Ppyong

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

10 comment:

cнιզ иιƉα [T.O.P] said...

eishhh! nara..kte nk share bende nie ea..perh! .>.

cнιզ иιƉα [T.O.P] said...

erm..ni awq dpt kat mne..kalu kita search ...kte dpt mcam nie...


Cuai, cuai,
Menembak tanpa nama, tanpa nama,
Kejam, tidak wajar,
Tiada siapa yang mengambil berat tentang saya?

Rasa kehilangan,
Siapakah yang boleh menanggung dengan ia?
Saya tidak boleh mengambil lagi,
Jadi saya menutup mata saya

Mama anda boleh sila beritahu saya
Mengapa orang berpaling berbeza
Adakah hari-hari yang indah
Saya telah mendengar benar-benar wujud?

Saya terlupa berapa lama dahulu
Menyayanginya lebih
Saya terlupa berapa lama dahulu untuk menggunakan hati saya menyayanginya
Kita harus meneruskan
Berpura-pura sibuk dalam kehidupan ini mementingkan diri sendiri?

Rahsia di sebalik topeng anda
Terdapat ungkapan yang banyak
Pada akhirnya hanya ada satu
Adakah ini benar-benar lebih baik?

Kita harus meneruskan
Tidak melihat ke dalam mata masing-masing
Tidak bercakap kepada saya
Tidak mengatakan anda suka saya lagi?
Walaupun kita sedang sakit
Air mata jatuh seperti hujan
Perubahan adalah jawapannya
Perubahan boleh menetapkan
Beritahu saya mama mama

Kita sudah lupa apabila
Kami mula yang disertakan dalam ketampanan
Dunia saya adalah antara sifar dan satu
Saya tinggal di sana
Tidak ada kehidupan, tidak emosi
Tiada hari, tiada bukti
Anda akan mendapat lebih kesepian
Sahaja yang sakit dan sedih sendiri

Mesyuarat anda dan berpegangan tangan
Saya rasa air mata dan senyuman
Semakin hampir kita sampai ke akhir
Kami kebahagiaan
Ia akan datang kembali?

Rahsia di sebalik topeng anda
Terdapat ungkapan yang banyak
Pada akhirnya hanya ada satu
Adakah ini benar-benar lebih baik?

Kita harus meneruskan
Tidak melihat ke dalam mata masing-masing
Tidak bercakap kepada saya
Tidak mengatakan anda suka saya lagi?
Walaupun kita sedang sakit
Air mata jatuh seperti hujan
Perubahan adalah jawapannya
Perubahan boleh menetapkan
Beritahu saya mama mama

Akan kembali!

Dalam akhir
Saya bangun i jatuh
Saya tidak mahu dunia untuk menghidupkan sejuk
Tolonglah saya
Mama .. Berpaling
Beritahu saya
Mama .. Rolling kembali
Dalam ruang yang
Semua orang yang saya lihat adalah sejuk
Ia tidak seperti dalam permainan
Tolonglah saya
Mama mama mama mama
Akan kembali! Yeah

Cuai, cuai (mama)
Menembak tanpa nama, tanpa nama (mama)
Kejam, tidak wajar di (mama)
Tiada siapa yang mengambil berat tentang saya? (Mama)

Kerana saya mempunyai berkat
Saya boleh merasakan kebahagiaan sebenar
Saya ingin mendapat tahu orang lain yang lebih
Ambil hati yang pecah
Selagi sebagai mereka yang tidak bersalah cinta
Saya boleh mencari kebahagiaan sebenar dalam senyum saya

Kita harus meneruskan
Tidak melihat ke dalam mata masing-masing
Tidak bercakap kepada saya
Tidak mengatakan anda suka saya lagi?
Walaupun kita sedang sakit
Air mata jatuh seperti hujan
Perubahan adalah jawapannya
Perubahan boleh menetapkan
Beritahu saya mama mama

Cuai, cuai
Menembak tanpa nama, tanpa nama
Kejam, tidak wajar di
Tiada siapa yang mengambil berat tentang saya?


yang ini bi ke bm kte cri..
sory menyemak bnyk-2 komen kat awq punye blog.. :)
yang nara punya tu bertentang dengan nida punye..yg mne stu btol ni? .__. confius..

cheryl amelynn said...

Gila lah...betol ke nih?? Aduhhh susah too nak percaya nigh...no lagu kegemaran...omgggg......kepala macam nak pecah...adoiiii...help

nur serrah said...

Astaughfirullahhalazim.ni dhlh lgu aq.ptt lh kwn aq kte lgu ni x elok.

نبيلا عذامن said...

astaughfirullahhalazim.ingatkan exo x menghina islam tapi sebaliknya...wish diorang x kan bwat lagu yang menghina islam lagi ataupun group yang lain walaupun bukan k pop..amiinn.

نبيلا عذامن said...

astaughfirullahhalazim.ingatkan exo x menghina islam tapi sebaliknya...wish diorang x kan bwat lagu yang menghina islam lagi ataupun group yang lain walaupun bukan k pop..amiinn.

Lizha Umami said...

Tp versi mandarin x gitu artinya

Lizha Umami said...

Tp versi mandarin x gitu artinya

Nur Dayana said...

Benda ni semua tak betul... nak tya, awak dah blajar bahasa korea tak? awak faham tak? tau tak apa hukum menyebarkan benda yg tak betul (fitnah) ? islam tak ajar bersangka buruk pada org. tak semestinya org non muslim kerja diorang nak mnyesatkan kita. Tolong lah study and selidik betul3 apa yg awak tulis. saya bukan nk backup kpop but selidik bagi betul. lagu mama ni ceritakan tentang sejarah raja korea dahulu.... jangan terlalu cepat sebar bnda x betul....

Nur Dayana said...
This comment has been removed by the author.